Z luxusní vily ke kadibudce v lese: Soutěžící nové napínavé reality show kvůli tučné výhře okusí Kdo přežije v ráji

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří nová reality show Kdo přežije v ráji (Surviving Paradise), jež seznámí zhýčkané mazánky toužící po dokonalém ráji s učiněným peklem. Místo bazénu v luxusní vile budou čichat nevábné výpary z kadibudky a čelit svým nepřátelům. V bezpečí nebude nikdo, ale balík, co můžou vyhrát, jim za to očividně stojí.

Dvanáct nic netušících pařmenů věří, že prožije nejkrásnější léto svého života, jenže není všechno takové, jak se na první pohled zdá. Luxusní vila u moře, šumivé šampaňské, velký bazén a stoly plné jídla a pití. To všechno jsou jen lákadla ve smyslu „Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají“.

ČTĚTE TAKÉ: Sam Heughan alias Jamie ze seriálu Cizinka prolomil mlčení a promluvil o svém milostném životě

Soutěžní reality show má totiž i svou odvrácenou stránku. Účastníci okusí ráj, ale hned poté jsou vykázáni do pekla, kde nemají zhola nic. Všechno si musí zasloužit. Začít úplně od píky. Vidí kolem sebe jen křoviny, dřevěnou kadibudku a po vymoženostech moderní doby není nikde ani památky.

Aby se dostali znovu do ráje, kde budou soutěžit o peněžní výhru, jež jim změní život, musí se spojit a přelstít své soupeře. Nikdo však nikdy není v bezpečí, protože při tomto druhu hry, ve které jde o slušný balík, si jeden den žijí v luxusu a druhý den je klidně vrhnou zpátky do divočiny. Dokonce je poštvou proti sobě. Soutěžící zkrátka nemůžou nikomu věřit ani nos mezi očima.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Recenze: Nadržená teenagerská komedie konečně dosáhla vyvrcholení. Sexuální výchova je nejlepší seriál, který si teď můžete pustit

V nové reality show jsou lidé prostě outsideři žijící mezi křovím, nebo insideři, jenž si užívají radovánek a válčí o prachy. Z upoutávky je vidět, že tento boj bude skutečně velmi napínavý. Stojí ale vůbec to všechno soupeření a příkoří za to? V sázce je totiž sto tisíc dolarů!

Soutěžní reality show Kdo přežije v ráji bude na Netflixu dostupná od 20. října.

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.