Gwyneth Paltrow pomáhá párům k lepšímu sexu. Pozvala si i sexuoložku a expertku na tantru

Foto: Netflix

Gwyneth Paltrow přichází na Netflix s šesti epizodami seriálu Sex, láska a goop. Jeho cílem je zlepšit vztahy a sexuální život šesti odvážným párům. Na pomoc si herečka pozvala i zkušené odborníky.

Gwyneth Paltrow na Netflixu 21. října uvedla svůj seriál Sex, láska a goop, který má bourat stereotypy a tabu o sexu. Cílem pořadu je zlepšit intimitu a sexuální život šesti párů v krizi. Zástupci různého věku, etnika a sexuální orientace se zapojují do znovuobjevování nových cest k potěšení.

Foto: Netflix

Gwyneth do svého pořadu přivedla pět odborníků na sexuální zdraví – svou vlastní trenérku intimity Michaela Boehm, sexuoložku Jaiyu, expertku na tantru Aminu Peterson, trenéra erotické celistvosti Darshana Avila a odbornici pro práci s tělem Katarinu ‘Kato’ Wittich.

Odborníci se s páry snaží otevřeně mluvit o sexu a vším, co je s ním spojené. A nezůstává jen u povídání. Páry musí také cvičit. Učí se navzájem se dotýkat různými způsoby, aby se dokázali více uspokojit a měli k sobě blíž.

Každá epizoda je ideálním prostředím pro reklamu produktů kosmetické a wellness značky Gwyneth Paltrow, goop. Sexuální hračky, tělové oleje a další předměty pro potěšení jsou použity ke stimulaci představivosti mezi páry a k odstranění hanby kolem ženské sexuality.

V rozhovoru se skupinou nervózních párů, které chtějí zlepšit svůj intimní život, se herečka směje a říká: „Máme sex, mluvíme o sexu, je to show o sexu!“

Je to druhá reality show, kterou Gwyneth Paltrow ve spolupráci s Netflixem točí. Její první show The Goop Lab se na streamovací platformě objevila loni.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.