Na Netflix míří další netradiční seznamovací reality show. Love After Divorce má za cíl najít lásku rozvedeným

Eva Pospíchalová
Foto: MBN

Že manželství vždy není na celý život dokazují statistiky. Tomu se seznamovací show snaží přizpůsobit, takže druhou šanci v lásce dostanou jednotlivci v novém pořadu, který propojí rozvedené ženy a muže.

Po mezinárodním úspěchu reality shows jako Singels Inferno (Peklo pro nezadané) nebo Physical: 100 (Sto statečných) míří na Netflix další korejská show nazvaná Love After Divorce! Poprvé se začala vysílat v roce 2021 a má za sebou již tři série. Ve čtvrté zamíří single jednotlivci do Spojených států a my díky Netflixu budeme moct být u toho! 

Moderovat ji budou opět Lee Hye Young, Yoo Se Yoon a Lee Ji Hye, ke kterým se nyní přidá rapper Eun Ji Won (také rozvedený, člen K-Pop skupiny Sechskies) a americký šéfkuchař Austin Kang, kterého jsme mohli vidět v Physical: 100.

Děj se bude odehrávat v mexickém Cancúnu, který je proslulý jako oblíbená destinace pro líbánky. Podle produkčního týmu: „Sezóna obsahuje rozmanitější realitu tím, že se koná v Americe – s muži a ženami z odlišného kulturního prostředí, než je Jižní Korea. Diváci se zamilují nejen do upřímnosti účastníků, ale hlavně do jejich dramatického hledání lásky.”

ČTĚTE TAKÉ: Reality show, která se vymyká standardům: Už vám bylo 35 let a jste stále single? V tom případě si nenechte ujít Hory lásky

Netflix chce tento seriál zprostředkovat až ve 200 zemích. V Jižní Koreji je populární a každá řada se těší virálnímu úspěchu, jak si však bude vést u mezinárodních diváků? To se můžete podívat už ode dneška na Netflixu.

Zdroj: Netflix, MBN

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.