Reality show, která se vymyká standardům: Už vám bylo 35 let a jste stále single? V tom případě si nenechte ujít Hory lásky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Seznamovacích reality show už bylo natočeno mraky, ale téměř ve všech z nich jsme mohli vidět mladé, krásné, nadané a často tak trochu nevyzrálé lidi. Japonská seznamovací show Hory lásky (Love Village) je však v mnoha ohledech jiná. Svalnaté hezouny a vdavekchtivé sexy dračice v ní nepotkáte. Spíše poznáte skupinu obyčejných lidí z masa a kostí, kteří hledají lásku ve starém domě na venkově.

Japonská populace rychle stárne, porodnost v zemi je nízká a její občané tak mají obavy z budoucnosti. V mnoha zemích na světě to není o moc lepší. Jedna věc nás však může uklidnit: Nová reality show Hory lásky na Netflixu nás ujistí, že romantické seznamovací pořady nás mohou bavit i v době, kdy začínáme šedivět. Není totiž vše jen pro náctileté a svěží mladé lidi, kterým teprve táhne na třicet a život je ještě moc neotloukl. Tahle show je úplně jiná! Všem jejím účastníkům totiž musí být nejméně 35 let.

Na venkově, přesně tam, kde lišky dávají dobrou noc, se do starého domu nastěhuje skupina lidí, kteří jsou stále single, ač už mají v mnoha případech ve vlasech šediny a za sebou rozvody, plno zkušeností všeho druhu a před sebou jen blížící se krizi středního věku. Mohou ještě vůbec najít lásku a pocítit to rozechvění a třepotající se motýly v břiše? Láska naštěstí kvete v každém věku a tahle show je toho důkazem. Je hřejivá, místy až dojemná a okořeněná slavnými hity skupiny Backstreet Boys.

ČTĚTE TAKÉ: Jeden z nejoblíbenějších romantických seriálů Netflixu se dočká pokračování. Tvůrci prozradili, jaká je budoucnost Virgin River

Podle vypravěče je právě účast v této show jejich poslední šancí na lásku! A pište si, že tuhle partu už nelákají jen umělá prsa, napíchané rty nebo nabušené svaly. Naopak chtějí partnera pro život a do nepohody. Mohou sledovat, jak umí vzít za práci, protože starý dům potřebuje spoustu oprav a zahrada je plná drnů a plevele. Tentokrát tu holt nemáme žádné jachty ani luxusní vily na ostrově.

Co by ještě mohlo diváka zaujmout? Účastníci si už dávno neberou servítky. Jsou přímočaří. Mluví bez zábran o nevydařených manželstvích, bývalých partnerech, smrti rodičů, výchově dětí a o tom, co od vztahu očekávají. A o sexu mluví takovým způsobem, jaký se v japonských show vyskytuje jen zřídka. Nezní to lákavě? To přece musíte vidět! Tato show totiž povzbudí každého, kdo tu svou pravou polovičku ještě nenašel, bez ohledu na věk.

Unikátní seznamovací show Hory lásky se na Netflixu vysílá od 2. května. Stále se přidávají nové díly.

Zdroj: Netflix, Japantimes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.