Nové Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha? Provokativní show otestuje páry, které přemýšlejí o svatbě

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Přítel vás ještě nepožádal o ruku a vám dochází trpělivost? Dejte mu ultimátum! Reality show představí šest párů, které dostanou tři týdny na to, aby se buď vzaly nebo rozešly. 

Tvůrci seriálu Love is Blind (Láska je slepá) nepomáhají jen hledat lásku. Reality show Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha? již existující lásku testuje. Spojuje totiž páry, které spolu po různou dobu chodí, ale jeden z dvojice už potřebuje něco víc. Nyní se schází s dalšími páry ve stejné situaci, a ty jim mají tak trochu ulehčit celý proces.

Těchto dvanáct zamilovaných se jde poprat s komunikačními (ne)schopnostmi, sebestředností a možná i dost nevyspělým smýšlením. K tomu všemu se jim dostane možnosti strávit tři týdny s novým protějškem a vyzkoušet si život i s někým jiným. Získají tak potřebný náhled a zjistí, co ve vztahu potřebují?

Na konci cesty plné dramat a zvratů dvojice čeká rozhodnutí, zda zůstanou s partnerem, se kterým do show přišli, nebo zda svatba není pro ně. Je to tedy buď perfektní manželský život a nebo rozchod navždy.

Bizarní sociální experimentík je na Netflixu dostupný ke zhlédnutí a již 30.prosince vyjde i jeho francouzská verze!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.