Třetí řada seriálu Ginny & Georgia je dotočená. Netflix láká na spoustu dramatu, nové výzvy i nové postavy

Foto: Netflix

Druhá řada seriálu Ginny & Georgia skončila dost dramaticky, a tak už se diváci Netflix dlouho platí, kdy konečně uvidí pokračování. Dobrou zprávou je, že právě skončila produkce třetí řady, a tak se jí snad brzy dočkáme. Co od ní můžeme očekávat?

Třetí řada seriálu Ginny & Georgia už se blíží. Netflix právě oznámil, že konečně skončila její produkce a tak je možné, že se jí dočkáme ještě letos nebo na začátku příštího roku. Georgia (Brianne Howey) byla v závěru druhé řady zatčena za vraždu a odvezena policií z vlastní svatby, je to ale ta poslední z klanu Millerových, která by se snadno vzdala. Takže je jasné, že ještě do celého děje seriálu pořádně promluví.  Ginny & Georgia se vrátí ještě na dvě další řady.

Kdy vyjde třetí řada Ginny & Georgia

Třetí řada seriálu Ginny & Georgia se začala natáčet 29. dubna v Torontu a 13. září Netflix oznámil, že konečně skončilo. I když ještě tvůrce čeká nějaká doba postprodukce, je jasné, že už to nebude dlouho trvat a třetí řada co nevidět dorazí na Netflix. Možná se dočkáme vánočního překvapení, anebo minimálně začátkem příštího roku. Druhá řada vyšla 5. ledna 2023, takže by leden nemusel být nepravděpodobný. Jsou to ale jen naše odhady a přesné datum zatím není známo.

Ginny & Georgia
Foto: Amanda Matlovich/Netflix

Nové postavy ve třetí řadě Ginny & Georgia

Ve třetí řadě se nově objeví Ty Doran a Noah Lamanna. Prvního jmenovaného budou dobře znát fanoušci sci-fi seriálu Manifest. Ty Dornan si v Ginny & Georgii zahraje Wolfea, pohodového kluka, který se objeví na hodině poezie, kterou navštěvuje Ginny. Poezii ale vlastně ve skutečnosti příliš nemiluje.

Noah Lamanna je nebinární herečka známá ze seriálu Star Trek: Podivné nové světy. Zahraje si superinteligentní skejťačku Tris, která se blízce přátelí s Marcusem a Silverem.

O čem bude třetí řada Ginny & Georgia?

Tvůrkyně seriálu Sarah Lampert prozradila, že třetí řadu měli naplánovanou už před natáčením té druhé, ve které byla na konci Georgia zatčena za vraždu poté, co udusila Toma v kómatu polštářem, aby jeho rodinu ušetřila dalšího utrpení.

Je tedy jasné, že se ve třetí řadě bude velká část příběhu týkat tohoto tématu. Přimluví se Tomova rodina za Georgiu, která jim ulevila v dobrém úmyslu? Uvidíme. Tvůrci tohoto zatím příliš mnoho neprozradili. Víme ale, že ve třetí řadě Ginny i Georgi čekají také nové překážky, nové vztahy a nové výzvy, způsobem, který jsme v seriálu ještě neviděli.

Ginny & Georgia
Foto: Netflix

Ginny & Georgia patří mezi nejoblíbenější seriály na Netflixu a své fanoušky si našel i v České republice. Například na má hodnocení 66 %. Často je přirovnávám k novodobým Gilmorovým děvčatům, avšak Ginny & Georgia nabízí mnohem více dramat i napětí, a také je o mnoho drsnější.

Zdroje: Netflix, Tudum, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 66 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.