Tvůrce seriálového hitu Netflixu, který ovládl Zlaté glóby a diváci ho sjížděli na jeden zátah, láká na druhou sérii

Michaela Pašková
Foto: Andrew Cooper/Netflix

V první půlce loňského roku vtrhla na Netflix černá komedie Ve Při (Beef), kterou diváci označovali za geniální dílo. Kromě jiného pronášeli, že se jedná o ten typ seriálu, který chcete zhlédnout na jeden zátah. Není proto žádným překvapením, že seriál ovládl letošní Zlaté glóby a jeho tvůrce Lee Sung Jin je připraven dopřát divákům pokračování.

Seriál Ve Při volně vycházející z osobní zkušenosti Lee Sung Jina sleduje příběh Dannyho a Amy, dvou cizinců, kteří se po bizarním incidentu na silnici zapletou do vleklého násilnického sporu, jenž se zdá, že snad nemá konce. Po obrovském úspěchu a uznání se kritici i diváci dožadovali pokračování.

Nyní to vypadá, že mohou opět rozdmýchat svou touhu po dalších dílech, protože tvůrce černé komedie pronesl optimistické informace o potencionální druhé řadě úspěšného loňského hitu.

Během předávání Zlatých glóbů, které se konalo v hotelu Beverly Hilton, Lee Sung Jin prozradil, že přestože se o Ve Při vždy hovořilo jako o limitovaném seriálu, on si pohrával s myšlenkou natočení více řad. Dle jeho slov byl seriál producentským studiím vždy předkládán jako antalogický, což znamená, že by se v něm postupně objevovaly nové postavy a příběhy.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 5 zajímavostí o hojně vychvalovaném seriálu Ve Při: Dům jako klec, sbírka citátů a postelové zážitky Ali Wong

„Jestli to zůstane limitované, změní se to na antalogii nebo budeme pokračovat ve stávajícím příběhu, to už je na Netflixu. Ale ať už se rozhodnou jakkoli, já jsem rozhodně připraven. Je tolik příběhů, o kterých chci ještě psát, takže až mi dají vědět, určitě se to dozvíte i vy všichni.“

Ačkoli Netflix stále nepotvrdil pokračování, je tu celá řada důvodů k optimismu. Jedním z nich je například skutečnost, že seriál Ve Při ovládl letošní Zlaté glóby. Nejenom, že se stal nejlepším televizním seriálem roku, ale Ali Wong a Steven Yeun, představitelé Amy a Dannyho, si odnesli ceny za hlavní role v kategorii TV seriálů a filmů.

Dalším důvodem, proč by se seriál mohl dočkat pokračování, je úspěšná spolupráce Netflixu s produkční společností A24, jež za Ve Při stojí. Tato společnost je podepsána pod mnohými pořady a filmy, které na Netflixu zaznamenaly úspěch.

Zdroje: Deadline, ScreenRant, VOGUE CS

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.