Pohledný gigolo poruší základní pravidlo a život se mu převrátí vzhůru nohama. Mexická minisérie slibuje smyslnost i napětí

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix se řítí další lákavý seriál, ve kterém uslyšíme španělštinu. Tentokrát se blíže zaměříme na život mladého a charismatického gigola. Jeho představitele Jesúse Castra už možná znáte. Mohli jste ho totiž vidět v úspěšném seriálu Protidrogové: Costa del Sol.

Emanuel (Jesús Castro) je společník, který vede luxusní život. Poté, co prožil dětství plné násilí a chudoby, naváže pouto s Minou (Adriana Barraza), podnikatelkou, která ho vezme pod svá křídla a pomůže mu stát se vyhledávaným gigolem. Jeho osud se však změní, když mu Ana (Fabiola Campomanes), jedna z jeho častých klientek, nabídne složitý úkol: svést její dceru Julii (Victoria White), aby posílil její sebevědomí.

S Juliiným příchodem se Emanuel nečekaně zaplétá do milostného vztahu, což ho vede k pochybnostem o jeho životní dráze. Ana, sžíraná žárlivostí kvůli rostoucí lásce, kterou sama původně podporovala, vyhrožuje, že o něm dceři řekne celou pravdu, aby jejich románek ukončila. Emanuel, zaslepený vášní k Julii, nevidí nebezpečí, které ovlivní jeho nejistou budoucnost a s ní i kariéru gigola.

Foto: Netflix

Smyslnou minisérii plnou vášně, žárlivosti a napětí natočil režisér Mariano Ardanaz podle scénáře Silviny Fredjkes a Alejandra Quesady.

Na Netflixu bude dostupná od středy 7. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.