Přehlídka kalhotek. Nicole Kidman vyrazila na premiéru Svatby roku v průsvitných šatech, její kolegyně byla ještě odvážnější

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Dnes na Netflix vstoupila nová mysteriózní série Svatba roku (The Perfect Couple), založená na stejnojmenném románu Elin Hilderbrandve, které si hlavní roli střihla například Nicole Kidman. V Los Angeles se den před uvedením na Netflixu také konala slavnostní premiéra. Nicole Kidman i její herecká kolegyně Meghann Fahy na ni oblékly poměrně odvážné outfity.

Premiéra série Svatba roku od Netflixu

Na Netflix právě dorazila adaptace bestselleru The Perfect Couple americké spisovatelky Elin Hilderbrand. Společně si v ní zahrály Nicole Kidman, Eve Hewson, Meghann Fahy, Dakota Fanning nebo Liev Schreiber. Režii pak měla na starosti oscarová režisérka Susanne Bier, která pro Netflix například natočila postapokalyptický thriller V pasti se Sandrou Bullock v hlavní roli.

Meghann Fahy, Eve Hewson a Nicole Kidman
Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Ve středu večer před uvedením série Svatba roku na Netflix se v Los Angele skonala slavnostní premiéra. Na tu hlavní hvězda seriálu Nicole Kidman oblékla dlouhé černé třpytivé šaty Ferragamo, pod kterými jí prosvítaly kalhotky. Chvílemi přes ně přehodila elegantní černý blejzr. Herečka, která je často terčem kritiky za svůj vzhled, kdy vypadá, jako by měla esteticky upravený obličej, tentokrát vypadala velice přirozeně, hezky a s jemným líčením.

Ještě odvážnější outfit než Nicole Kidman, však vynesla herečka Meghann Fahy. Ta pře sebe měla jen velmi průsvitnou krajkovou látku, od kterou byly vidět celé kalhotky. Vypadalo to spíše jako sexy úbor na spaní než jako šaty na společenskou událost.

O čem je série Svatba roku na Netflixu?

Série Svatba roku má šest epizod a ústřední dvojici postav si zahráli Nicole Kidman a Liev Schreiber. Společně hrají bohatý manželský pár, jehož syn Benji Winbury (Billy Howle) se má oženit s Amelií Sacks (Eve Hewson).

Greer Garrison Winbury (Kidman) je slavnou spisovatelkou, která chce ukázat, že má dost finančních prostředků na okázalou svatbu, o níž budou všichni mluvit. A to se vlastně splní, i když v jiném smyslu, že si všichni představovali. Na pláži se totiž objeví mrtvola.

Ačkoli se po nalezení těla povedená rodinka všem snaží namluvit, že šlo o nešťastné utonutí, detektivové tomu nevěří a rozbíhají vyšetřování, v němž jsou všichni z nich podezřelí z vraždy.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.