Dystopické sci-fi Oškliví, drsný kriminální thriller inspirovaný skutečnými událostmi, pokračování Emily v Paříži a další novinky na Netflixu

Michaela Pašková
Foto: Brian Douglas/Netflix

Zajímavých novinek není nikdy dost. I když ne vše, co vypadá zajímavé, je nakonec dobré. Tak uvidíme, jak si povedou novinky tohoto týdne. Tentokrát Netflix vsadil na dokumentární sérii o fotbalové legendě, dystopické sci-fi, v němž se nevyplácí být ošklivý nebo pořádné akční krimi. Na své si přijdou také fanoušci reality show, kterých je na Netflixu opravdu požehnaně, a kousků o cestování časem.

The Cirle – USA (7. řada)

Počínaje 11. zářím streamovací gigant uvede jednotlivé díly sedmé řady bláznivé reality show, vyvrcholení se diváci dočkají 2. října. Pokud jste si mysleli, že zvrat s umělou inteligencí byl v minulé sérii šokující, tentokrát můžete očekávat ještě větší překvapení.

Na novou skupinu soutěžících, kteří se utkají o obrovskou finanční odměnu a titul nejlepšího influencera, čeká chaos. Jako vždy je na nich, aby se rozhodli, jestli chtějí hrát sami za sebe, nebo za někoho jiného. V letošní řadě se mezi soutěžícími objeví například expert na kybernetickou bezpečnost, modelka OnlyFans, středoškolský učitel nebo metalista.

Ángel Di María: Prolomená kletba

Nejenom pro sportovní fanoušky Netflix připravil dokumentární sérii mapující život ikonického hráče argentinského národního fotbalového týmu. Prostřednictvím exkluzivních rozhovorů a dosud neviděných archivních záběrů série odhaluje rozhodující okamžiky jeho kariéry, osobní oběti a překážky, které musel překonat, aby se dostal na vrchol.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: ZÁŘÍ NA NETFLIXU: NAPÍNAVÉ KRIMI S NICOLE KIDMAN, OD KTERÉHO SE NEBUDETE MOCI ODTRHNOUT, NEBO NÁSTUPCI DAHMERA

Emily v Paříži (2. část 4. řady)

Netflix konečně uvedl poslední díly čtvrté řady oblíbeného seriálu od tvůrců hitu Sex ve městě. Počátkem řady jsme mohli Emily opět vidět singl, což možná nebude dlouho trvat, protože přichází na scénu slibovaný Marcello. Je otázkou, jestli nový muž poplete hlavu pouze Emily anebo i divačkám, protože přeci jen italský herec Eugenio Franceschini je se svými 181 cm jen těžko k přehlédnutí.

Čtěte více zde.

Půlnoc v hotelu Pera Palace (2. řada)

Mnozí uživatelé Netflixu začátkem roku 2022 přehlédli turecký dramatický seriál, který si na Rotten Tomatoes vysloužil neuvěřitelných 93 %. Na Netflix konečně dorazilo pokračování tohoto skrytého klenotu, které by mohlo zaujmout zejména fanoušky Cizinky.

Příběh pojednává o mladé novinářce, která dostala za úkol napsat článek o legendárním istanbulském hotelu. Náhodou zjistí, že jeden z pokojů je ve skutečnosti portál do roku 1919, díky čemuž se ocitne uprostřed politického spiknutí proti zakladateli moderního Turecka. V pokračování nás opět čeká cestování v čase a vytvoření nebezpečné trhliny.

Sektor 36

Indický kriminální thriller inspirovaný skutečnými událostmi sleduje zkorumpovaného policistu, který řeší záhadné mizení dětí ve slumu nazývaném Sektor 36. Ačkoli obdrží varování, aby případ zahrál do autu, nedokáže to. Nepotrvá to dlouho, než si uvědomí, že je v patách zákeřnému sériovému vrahovi.

PSALI JSME TAKÉ: SRPNOVÉ DNO NETFLIXU: AKČNÍ KOMEDIE, KTERÁ JE SPÍŠ K PLÁČI, HOROROVÁ BÍDA A DALŠÍ KOUSKY, JIMŽ SE RADĚJI VYHNĚTE

Oškliví

Dystopické sci-fi natočené podle knihy amerického spisovatele Scotta Westerfelda přivádí diváky do světa, v němž se ošklivost opravdu nevyplácí. Každý má po dosažení sladkých šestnáctin možnost podstoupit operaci, která ho po fyzické stránce promění na dokonalou bytost, což ho katapultuje do ráje špičkových technologií.

Hrdinka příběhu, Tally, se na svou operaci těší do chvíle, než pozná Shay. Přestává si být jistá, jestli se chce stát krasavicí, a začíná toužit po životě na utajeném místě, kde pobývají oškliví. Když Shay uteče, Tally odhalí tajemství, které mělo zůstat navždy skryto.

Čtěte více zde.

Pan černý pás

Zhruba před rokem Kim Woo Bin oslňoval uživatele Netflixu v postapokalyptickém sci-fi seriálu Rytíř v černém. Nyní letité zkušenosti v bojovém umění předvede v akční krimi komedii, kterou má na svědomí stejný režisér, jenž se postaral o hit Čmuchalové.

V novince se herec představí jako obyčejný mladý muž, který dosáhl nejvyššího stupně v judu, taekwondu a kendó. Bez váhání pomáhá všem, což způsobí, že jednoho dne začne působit jako kolega probačního úředníka, který má na starosti násilníky v podmínce.

Čtěte více zde.


Zdroje: Netflix, Netflixer, Sortir a Paris, Tudum, CultBox, About.Netflix, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.