Ticho po pěšině je temný thriller s mrazivou atmosférou. Netflix slibuje, že vám z něj bude tuhnout krev v žilách

Eva Lenská
Foto: Netflix

Fanoušci K-Dramat ví, že Jihokorejci opravdu umí točit mysteriózní thrillery plné temné atmosféry a záhad. Tentokrát nám naservírují další. Jmenuje se vcelku poklidně Ticho po pěšině (The Frog), ale nenechte se zmást. Tajuplný a místy až děsivý trailer vám dokáže, že klidu při sledování moc neužijete.

Jeon Young-Ha (Kim Yun-Seok) provozuje hluboko v lesích motel u jezera. Jeho poklidným životem však otřese náhlý příchod záhadné ženy jménem Yoo Sung-A (Go Min-Si), která evidentně něco ví o minulosti domu.

V roce 2000 vlastnil tehdejší rekreační chatu na tom samém místě jistý Koo Sang-Joon (Yoon Kye-Sang). Bydlel tam se svojí rodinou, ale během léta se v chatě něco událo a on kvůli tomu o všechno přišel. Na nejbližší policejní stanici tehdy působila policistka Yoon Bo-Min (Lee Jung-Eun). A právě ta je o více než dvacet let později převelena na stejnou stanici, ovšem jako náčelnice. Jejím cílem je sledovat nového majitele a odhalit, co se vlastně v domě stalo.

ČTĚTE TAKÉ: ZADEK A PRSA ZARUČENĚ ZVYŠUJÍ DOSAHY. DRAMA INFUENCERKY UKAZUJE, ŽE KAŽDÝ LAJK NĚCO STOJÍ

Foto: Netflix

Popis osmidílného seriálu, který má na svědomí režisér Mo Wan-il, vypadá vcelku nevinně. Upoutávka však tak nevinná není. Nechybí v ní šílenec, kapky krve, tajemné dusno a neznámá žena. Mrazivou atmosféru dokresluje kvákání žab, děsivý výbuch i střelba. Zdá se, že tento mysteriózní koktejl bude opravdu dobře namíchaný.

Kromě výše uvedených herců se v seriálu objeví i Chanyeol ze skupiny EXO, takže na své si přijdou i fanoušci K-popu. Ovšem zpívat a tančit se tentokrát určitě nebude. Na to můžete vzít jed!

Temný thriller seriál Ticho po pěšině bude mít na Netflixu premiéru 23. srpna

Zdroj: About Netflix, The Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.