Tak trochu španělský Sex ve městě: Druhá řada seriálu Valeria se blíží

Foto: Netflix

Seriál Valeria měl na Netflixu premiéru v květnu 2020 a získal si dobré ohlasy od fanoušků i kritiků. Romantický komediální seriál byl neustále srovnáván se Sexem ve městě a nazýván jeho španělskou verzí. Ať je nebo není, rozhodně tento počin upoutal pozornost.

Osm epizod po 45 minutách divákům nestačilo, a tak dotazovali se na pokračování příběhu. A Netflix to dobře ví. Natáčení další série bylo tedy zahájeno. Je dokonce pravděpodobné, že budou následovat ještě další série, protože román Valeria od Elísabet Benavent, z kterého seriál vychází, má celkem čtyři díly. A šance na to, že by mohl být celý příběh odvyprávěn pouze ve dvou sériích, je malá.

Valeria je třicetiletá spisovatelka, která hledá inspiraci a aktuálně prožívá krizi, a to nejen v profesním, ale také v soukromém životě, především ve svém manželství. Oporou jsou jí její tři nejlepší kamarádky – Carmen, Lola a Nerea. Všechny se ocitnou ve víru emocí lásky, přátelství, žárlivosti nebo nevěry.

Druhá série bude na Netflixu k vidění od 13. srpna 2021. Bezpochyby v ní uvidíme Dianu Gomez, jež ztvárnila titulní postavu Valerii, ale pravděpodobně i většinu zbytku obsazení z první série, včetně její party kamarádek. A samozřejmě, Maxi Iglesias se vrátí jako okouzlující Victor.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.