Výkonný ředitel Netflixu prozradil, kdy se dočkáme 2. řady seriálu Wednesday. S dějem pořádně zahýbají nové postavy 

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Produkce druhé řady oblíbeného seriálu Wednesday je v plném proudu, takže není divu, že na povrch začínají postupně vyplouvat informace, kterých se fanoušci nedokáží nabažit. Kromě jiného zatím víme, že se z Akademie Nevermore zřejmě na nějakou dobu přesuneme do sídla Addamsovy rodiny v New Jersey a do hereckého obsazení přibyl představitel filmového strýčka Festera. To ale není všechno!

Začátkem května započala v Irsku produkce temného fantasy hitu Wednesday, přičemž byl oznámen kompletní seznam hereckého obsazení. Nejvíce mezi hostujícími herci vyčnívá jméno Christophera Lloyda, z jehož obsazení mají fanoušci Addamsovy rodiny obrovskou radost. Jako strýček Fester zářil ve filmech, takže ve druhé řadě může potencionálně dojít ke shledání dvou původních představitelů členů povedené rodinky.

Určitě víte, že v první řadě, která mimochodem na Kinoboxu dosahuje skvělého hodnocení 81 %, si Christina Ricciová zahrála Marilyn Thornhillovou alias Laurel Gatesovou, učitelku botaniky. Jedná se o herečku, která ve filmech ztvárnila postavu Wednesday. Výkony Ricciové a Lloyda v rolích Wednesday a Festera byly vrcholem samy o sobě.

Po desetiletích tak může seriál konečně zachytit setkání Addamsovy rodiny, ve které fanoušci tolik doufají, i když to znamená, že Ricci a Lloyd budou hrát jiné postavy. Přestože se stále neví, koho Lloyd ztvární, mohl by to být někdo spojený s Laurel, čímž by druhá řada byla ještě zajímavější. Bohužel Netflix zatím neoznámil, jestli se Ricci v pokračování objeví. Ke shledání by ovšem mohlo dojít, jelikož byla Laurel závěrem první řady poražena, ale její osud vlastně nikdy nebyl úplně odhalen.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NAPÍNAVÉ VYŠETŘOVÁNÍ VRAŽDY PODLE OBLÍBENÉ KNIHY NADCHLO DIVÁKY I KRITIKY. TEĎ MYSTERIÓZNÍ DRAMA SE SPOUSTOU ZVRATŮ DORAZÍ NA NETFLIX

Někteří slavní členové Addamsovy rodiny neměli v první řadě významnou roli, ale to neznamená, že by se nemohli objevit v pokračování. Například v jedničce je vidět portrét bratrance Itta, což může znamenat, že by se jeho postava mohla objevit někdy v budoucnu. Podstatnou roli v hororovější dvojce má ovšem ztvárnit jiný člen povedené rodinky, který se zatím ještě neukázal. Je jím babička Addamsová, jejíž role se zhostí britská herečka Joanna Lumley.

V první řadě seriálu Goody Addamsová dokázala, že čarodějnice jsou pro rozluštění záhady nezbytné. Nadpřirozené prostředky se staly jediným způsobem, jak zcela odhalit pravdu. Vzhledem k tomu, že babička Addamsová je čarodějkou, dělá to z ní ideální náhradnici Goody. Protože je nejstarším žijícím členem Addamsovy rodiny, zná tajné aspekty rodinné historie, na které Wednesday zatím nepřišla.

PSALI JSME TAKÉ: NAPĚTÍ, ŽE BY SE DALO KRÁJET: NOVÝ VRAŽEDNÝ SERIÁL OD NETFLIXU S NICOLE KIDMAN SLIBUJE, ŽE SE OD NĚJ NEBUDETE MOCT ODTRHNOUT

Wednesday
Foto: Netflix

Je obtížné nyní říci, kdy přesně bychom se druhé řady mohli dočkat. Podle Netflix Life Ted Sarandos, výkonný ředitel Netflixu, v červenci hovořil s investory o úspěších a odhalil také některé plány na vydání několika nejočekávanějších kousků, včetně Wednesday. Druhá řada by, stejně jako pětka Stranger Things, měla být uvedena v příštím roce. Dále se zdá, že se třetí řada Advokáta a šestá Virgin River, o nichž se dříve předpokládalo, že budou uvedeny v roce 2025, dočkají premiéry už letos.


Zdroje: Netflixer, Tudum, ScreenRant, Netflix Life, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 81 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.