Netflix ukázal záběry z natáčení 5. řady Stranger Things. Vypadá to, že závěr bude skutečné epický

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Osmé narozeniny oslavili tvůrci oblíbeného seriálu Stranger Things a fanouškům k nim nadělili nejlepší dárek. Natáčení velkého finále je totiž přesně v polovině, a tak se všichni milovníci tohoto hitu můžou podívat, jak to hvězdám ve městečku Hawkins zatím jde. Zároveň ve videu vítají nové herecké posily.

Do zákulisí natáčení jednoho z nejočekávanějších projektů historie Netflixu nechal diváky nahlédnout štáb seriálu Stranger Things, který od ledna tvrdě pracuje na páté a zároveň poslední řadě. A nostalgičtí jsou nyní nejen všichni fanoušci, ale také samotní představitelé hlavních rolí, kteří společně s postavami za osm let vyrostli z dětí v dospělé lidi. „Začínala jsem, když mi bylo deset let a nedávno jsem oslavila dvacet. Je to zvláštní pocit,“ komentuje ve videu představitelka Jedenáctky Millie Bobby Brown.

Sadie Sink, která v seriálu hraje nebojácnou Max se poté svěřuje, že si všichni užívají a cení každého momentu, který spolu můžou strávit. Stejně je na tom herec Finn Wolfhard, jenž se těší především na práci s původní chlapeckou „čtyřkou”, tedy svými kolegy Noahem Schnappem, Calebem McLauglinem a Gatenem Matarazzo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 5. ŘADA STRANGER THINGS BUDE PRVOTŘÍDNÍ THRILLER, ŘÍKÁ HVĚZDA SERIÁLU MAYA HAWKE A LÁKÁ NA STRHUJÍCÍ ZÁVĚR

V krátkém nahlédnutí do celého procesu filmování lze vidět, že práce na kulisách a kostýmech jsou v plném proudu a vše nasvědčuje tomu, že závěr tohoto legendárního kousku bude skutečné epický. „Čtvrtá série byla velká. Ale pátá bude doslova obří,“ láká fanoušky Jamie Campbell Bower, který se v předchozí řadě převlékl do kůže zlého Vecny. Nadšení s ním sdílí také bratři Dufferovi, kteří slibují, že dlouhé čekání na finále bude stát za to.

Kromě starých tváří, jako jsou Joe Keery (Steve Harrington) a Maya Hawke (Robin Buckley), se v závěrečné sérii ukáží také tři noví členové týmu Nell Fisher, Jake Connelly a Alex Breaux. „“

Herecké řady rozšíří také Linda Hamilton známá především z filmu Terminátor, její role je ale zatím stejně záhadná, jako jsou celé Stranger Things. Už při oznámení své účasti řekla, že je velkou fanynkou tohoto seriálu, který je v podstatě poctou osmdesátkové popkultuře.

PSALI JSME: HVĚZDA STRANGER THINGS SE KAJE. FANOUŠCI HO ZA KOMENTÁŘE K VÁLCE MEZI IZRAELEM A HAMÁSEM V SERIÁLU UŽ NECHTĚJÍ

Střípky nápověd pomalu vypouští do světa také samotní herci na svých sociálních sítích. Poslední z takových lákadel je fotka Natalie Dyer (Nancy Wheeler) a Charlieho Heatona (Jonathan Byers) jak sedí v autě a na tvářích mají velmi vyděšený výraz.

Ačkoliv je 5. řada poslední, pracuje se také na dalších projektech z tohoto univerza. Jeden z nich je například Stranger Things: The First Shadow živě na jevišti v londýnském West Endu.

Charlie Heaton a Natalie Dyer v 5. řadě seriálu Stranger Things.
Foto: Netflix/Clay Enos

Zdroje: YouTube, Tudum, Instagram

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.