5 napínavých situací, které můžeme podle knihy očekávat ve 2. části 3. řady Bridgertonových

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix © 2023

Také se už nemůžete dočkat druhé části třetí série seriálu Bridgertonovi (Bridgerton)? Fanoušci na sociálních sítí neustále probírají, co se bude dít dál. Jak se Colin zachová, až zjistí tajemství své snoubenky Penelope. Kdo četl knihu, má pár es v rukávu. Chcete tedy vědět, co se podle románu Julie Quinn bude dít? Musíme vás ale varovat před spoilery.

Colin odhalí Penelopino tajemství

Je zcela jisté, že se Colin o snoubenčině tajné identitě dozví ještě před koncem třetí řady. Eloise totiž její tajemství už zná a z nejnovějšího traileru je vidět, že na Penelope vyvíjí nátlak, aby se Colinovi přiznala. Ačkoli kniha má trochu jiné tempo, Colin nakonec skutečně zjistí, že Penelope je lady Whistledown, a není z toho zrovna nadšený. Nicméně knižní Colin není vůči obsahu všech těch pomlouvačných zpráv tak zaujatý jako jeho seriálová verze, takže si dokážeme představit, že bude pěkně naštvaný!

ČTĚTE TAKÉ: 2. ČÁST 3. ŘADY BRIDGERTONOVÝCH MÁ KONEČNĚ UPOUTÁVKU. LÁKÁ NA POŘÁDNÉ DRAMA I ŽHAVÉ SCÉNY

Bridgertonovi (Penelope)
Foto: Liam Daniel/Netflix

Cressida se bude vydávat lady Whistledown

Cressida drby miluje, takže tato role by jí seděla. V knize tato prospěchářka tvrdí, že je lady Whistledown, poté, co lady Danbury nabídne za odhalení peněžní odměnu. V románu je Cressida již ovdovělou ženou a chce odměnu použít na zaplacení dluhů svého zesnulého manžela. V seriálu chce peníze, aby se nemusela vdát za starého muže, kterého jí určí otec, takže se jí těžko můžeme divit. Není však moc pravděpodobné, že by jí Penelope svou tajnou roli přenechala.

Bridgerton
Foto: Liam Daniel/Netflix

Colin se stane spisovatelem

Colin má talent na psaní, na což poukazují jeho deníky, do kterých Penelope dává nahlédnout. Její zkušenosti mu samozřejmě pomůžou. Pen mu posléze pomáhá jeho zápisky upravovat k vydání a z něj se tak stane slavný spisovatel. To mu dá smysl života jakožto třetímu synovi rodiny Bridgertonových.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V ROLI FRANCESKY BRIDGERTON SE VYSTŘÍDALY HEREČKY. HEREČKA HANNAH DODD MUSELA KVŮLI ROLI CHODIT NA HODINY ETIKETY A DIALEKTU

Colin Bridgerton
Foto: Liam Daniel/Netflix

Eloise a Penelope se usmíří

V knize se Eloise s Penelope nepohádaly tak zuřivě jako v seriálu, ale přesto si padnou kolem krku, když je Eloise smutná z toho, že se Pen zasnoubila s Colinem, protože doufala, že se z nich stanou staré panny. Rychle to Penelope přizná a jejich přátelství je pak ještě pevnější než dřív.

Bridgerton
Foto: Liam Daniel/Netflix

Cressida se pokusí Penelope vydírat

Poté, co se provalí, že Cressida ve skutečnosti není lady Whistledown, dotyčná zjistí, že to celou dobu byla Penelope. Jelikož potřebuje peníze, pokusí se Penelope vydírat. Chce po ní deset tisíc liber, jinak nebude mlčet. Chudák Pen je vyděšená z toho, že veřejnost všechno zjistí a jde si ke Colinovi pro radu. Vždyť by to byl obrovský skandál! Colin jí naštěstí naprosto kavalírsky zachrání. Přesvědčí svou milovanou, aby to oznámili společně, a nakonec to dobře dopadne. Všichni Pen blahopřejí, že je dokázala tak dlouho klamat a manželé pak spolu žijí šťastně až do smrti.

Zdroj: Hello!, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.