2. část 3. řady Bridgertonových má konečně upoutávku. Láká na pořádné drama i žhavé scény

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Milí diváci, připravte se na zásnuby Colina a Penelope. Možná k nim ale nedojde, protože půvabná snoubenka má velké tajemství. Zbrusu nová upoutávka ke druhé části třetí série je vzrušující, vtipná, tajemná i šokující. Člověk už se nemůže dočkat příštího týdne, kdy přijdou na řadu zbylé čtyři epizody. Pokochat se však můžeme i novými fotografiemi.

Netflix vydal strhující upoutávku ke druhé části třetí řady Bridgertonových (Bridgerton). Tato ukázka vyvolává otázku: Dokáže si Penelope (Nicola Coughlan) udržet svou dvojí identitu lady Whistledown? Nebo Colin (Luke Newton) odhalí její tajemství a zruší jejich ukvapené zasnoubení? Ne každý se samozřejmě z celé situace raduje jako Violet nebo Colinovi bratři.

ČTĚTE TAKÉ: KOSTÝMNÍ NÁVRHÁŘ A MASKÉRKA PROZRADILI, JAK VYLEPŠILI COLINA Z BRIDGERTONOVÝCH. MĚL VYPADAT JAKO PIRÁT A MARLBORO MAN DOHROMADY

Eloise (Claudia Jessie) dobře ví, co Penelope skrývá a rozhodně nehodlá držet jazyk za zuby. Na plese si sice připíjí na jejich zásnuby, ale chce, aby se oba dokonale poznali. To samozřejmě zahrnuje i věci, které by Penelope nejraději tajila navždy. Jak jen tohle dopadne?

V první části se Penelope ze všech sil snažila najít si manžela a Colin jí v tom pomáhal. Stejně tak jí napomohla i výměna šatníku a změna účesu. Nakonec skoro našla budoucího chotě v lordu Deblingovi (Sam Phillips), ale jedna vášnivá jízda v kočáře všechno změnila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V ROLI FRANCESKY BRIDGERTON SE VYSTŘÍDALY HEREČKY. HEREČKA HANNAH DODD MUSELA KVŮLI ROLI CHODIT NA HODINY ETIKETY A DIALEKTU

Kromě hlavní dvojice však diváky zajímá také to, jak si povede Franceska (HannahDodd), kterou okouzlil lord John Stirling, a zda bude některá ze sester Penelope skutečně těhotná. To ale není vše. Královna nehýří nadšením a chce svůj diamant sezóny.

První část třetí řady zaznamenala největší úspěch v historii seriálu, když za první čtyři dny vysílání nasbírala přes 41 milionů zhlédnutí. Povede si druhá část stejně dobře?

Premiéra druhé části třetí řady Bridgertonových bude na Netflixu 13. června.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.