Nejnapínavější detektivka Netflixu bude mít pokračování. Daniel Craig bude řešit ten nejnebezpečnější případ ze všech

Foto: John Wilson/Netflix © 2022

Fanoušci záhadných vražd, těšte se, detektiv Benoit Blanc se vrací, aby rozluštil další záhadu ve třetím díle Na nože Riana Johnsona, který nese tentokrát podtitul Wake Up Dead Man (Probuzení mrtvého muže). Daniel Craig v první upoutávce slibuje dosud nejnebezpečnější případ ze všech.

Poté, co pověsil roli Jamese Bonda na hřebík, se Daniel Craig i nadále drží na straně zákona a vyšetřuje zločiny, i když tentokrát v trochu jiném stylu. Jako Benoit Blanc se poprvé objevil v roce 2019 v prvním díle Na nože (Knives Out), který si u diváků vedl naprosto bravurně. Například na Kinoboxu získal skvělé hodnocení 84 %.

TAKÉ JSME PSALI: NEJNAPÍNAVĚJŠÍ FILM ROKU SKLÍZÍ ÚSPĚCH. V NEJEPIČTĚJŠÍ SCÉNĚ SEHRÁLI HLAVNÍ ROLI ČEŠI

Pro velký úspěch se režisér Rian Johnson rozhodl natočit další díl s podtitulem Glass Onion. A i když nebyla dvojka natolik úspěšná a vysoce hodnocená jako první díl, na Kinoboxu má 71 %, stále patřila k tomu lepšímu, co Netflix za rok 2022 vyprodukoval.

A tak není vůbec divu, že nyní Netflix oznámil, že se v roce 2025 dočkáme třetího dílu.  „Na začátku to byly nože. Pak hle, sklo se rozbilo. Ale můj dosud nejnebezpečnější případ bude odhalen až teď,“ poutá Daniel Craig ve 45sekundovém videu na třetí díl s odkazem na první dva.

Wake Up Dead Man bude distribuován Netflixem jako součást Johnsonovy smlouvy o dvou pokračováních v hodnotě 450 milionů dolarů. Navzdory tomu, že první film distribuovaný Lionsgate vydělal 312 milionů dolarů v globálních pokladnách, Netflix vydal Glass Onion pouze s omezeným uvedením v kinech a před premiérou na streamovací platformě získal pouhých 13 milionů dolarů.

ČTĚTE TAKÉ: KOMEDIÁLNÍ AKČNÍ NÁŘEZ ROKU: EDDIE MURPHY SE VRACÍ JAKO POLICAJT Z BEVERLY HILLS. NETFLIX VYDAL NADUPANÝ TRAILER

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.