Temné mysteriózní sci-fi plné záhad a nadpřirozených bytostí se řítí na Netflix. Má potenciál stát se celosvětovým hitem 

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Milovníci tajemných záhad a nadpřirozena, zbystřete. Netflix přímo pro vás uvede indonéskou novinku Joko Anwar: Noční můry a denní snění (Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams), která bude sbírkou sedmi psychologických a vzájemně propojených sci-fi příběhů.

Nadpozemský vesmír plný bizarních, ale zajímavých událostí, které pouze vybízejí k tomu, abychom se zamysleli nad možnou existencí alternativní reality plné nadpřirozených bytostí na Zemi, to nás čeká v novém indickém seriálu Joko Anwar: Noční můry a denní snění. Indonéský režisér Joko Anwar je zběhlý v produkci temnější tvorby. Doslova si libuje v natáčení kousků, které jsou kombinací hororu, thrilleru a dramatu. Jeho nejnovější sedmidílná novinka bude směsí všech těchto žánrů, přičemž k tomu přidal ještě sci-fi a zabrouzdal i do mysteriózní sféry.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: POZOR, NEPOUŠTĚT: NEJHORŠÍM KVĚTNOVÝM NOVINKÁM NA NETFLIXU VÉVODÍ TRAPNÁ KOPIE FILMU S ROBERTS A CLOONEYEM, V ZÁVĚSU JE PODIVNÉ SCI-FI

Seriál bude kronikou cesty skupiny obyčejných lidí snažících se ochránit lidstvo před těmi, kteří chtějí ovládnout svět. Příběh bude vyprávěn skrze všechny epizody, přičemž se každá bude zaměřovat na jinou klíčovou postavu potýkající se s mimořádnými událostmi, jež se odehrávají v letech 1985 až 2024. Ačkoli se může zdát, že jsou všechny tyto události zcela náhodné, ve skutečnosti jsou propojené a nabízejí pohled na původ našeho světa a hrozící hrozby pro lidstvo.

Jihokorejský režisér Yeong Sang-ho, tvůrce seriálového hitu Hellbound a oceňovaného filmu Vlak do Pusanu, který před pár týdny uživatelům Netflixu naservíroval kousek plný mimozemských parazitů Parasyte: The Grey, měl jedinečnou možnost Noční můry a denní snění zhlédnout.

PSALI JSME TAKÉ: 20 NEJSLEDOVANĚJŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ DRUHÉ PŮLKY ROKU 2023: VŠEM VYTŘEL ZRAK APOKALYPTICKÝ THRILLER, WEDNESDAY ZAŽÍVÁ POŘÁDNÝ PROPAD

„Fascinovalo mě, jak každý díl buduje očekávaní na ten další. Bylo to něco, co jsem nikdy předtím neviděl. Myslím, že vesmír, který vytvořil, má značný potencionál stát se celosvětovým hitem,” uvedl pro Netflix.

Seriál se může pochlubit talentovaným hereckým ansámblem, do kterého patří Ario Bayu, Lukman Sardi, Yoga Pratama, Fachri Albar, Marissa Anita a Sita Nursanti. Aby se herci mohli lépe vžít do svých rolí, produkční tým postavil ve skutečných velikostech některé z hlavních rekvizit.

Joko Anwar: Noční můry a denní snění
Foto: Netflix

Jaká tajemství v seriálu Joko Anwar: Noční můry a denní snění o lidstvu skupinka obyčejných lidí odhalí? To zjistíme už 14. června.


Zdroje: About.Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.