Tvůrci Bridgertonových už teď lákají na 4. řadu. Nemají ale chuť držet se pořadí knih. Utře Benedict zase nos?

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Jelikož rodina Bridgertonových je docela velká a lady Violet porodila osm potomků, je jasné, že je pořád co natáčet. Momentálně si můžeme vychutnávat první část třetí řady, ale tvůrci už mluví o pokračování. Pojďme se podívat, co o čtvrté řadě a budoucnosti seriálu řekla showrunnerka Jess Brownell.

Ačkoli jsme ještě neviděli, jak dopadne třetí řada, určitě doufáme v další. Rádi bychom totiž nahlédli do milostného života opomenutého Benedicta a dalších sourozenců. Showrunnerka Jess Brownell se naštěstí budoucností seriálového hitu Bridgertonovi zabývá a prozradila médiím, že má mapu, podle níž by se mělo drama v příštích několika řadách vyvíjet.

Také uvedla, že v současné době pracuje na čtvrté řadě, která dostala od Netflixu zelenou už v roce 2021 po velkém úspěchu první řady. Na otázku, jaké jsou její plány, odpověděla: „No, pokud vydržíme tak dlouho, jak já osobně doufám, mám v hlavě mapu, kam bych chtěla jít v průběhu několika dalších řad. Taková mapa je pro nás důležitá, abychom si uvědomili, že nevyzradíme všechny podrobnosti, a abychom mohli dostatečně vykreslit osudy postav.“

ČTĚTE TAKÉ: RODIČE DÁVAJÍ NOVOROZENCŮM JMÉNA PODLE BRIDGERTONOVÝCH. ČTYŘI Z NICH JSOU OPRAVDU POPULÁRNÍ

„Kam se chystáme nyní, zatím nemohu přesně říct, ale jsme uprostřed čtvrté řady a jsem nadšená, že se nakonec budu moci podělit o to, na čem pracujeme,“ pokračovala.

Jak fanoušci vědí, oblíbené dobové drama vychází z knižní série Julie Quinn o osmi sourozencích Bridgertonových a odehrává se v Londýně v regentském období. Zatímco první dvě řady se řídily pořadím knih a zaměřili se na Daphne a Anthonyho, třetí řada se spíše než na Benedictův milostný příběh soustředí na Colinův románek s Penelope Featherington. To vyvolalo u fanoušků otázky, na koho by se mohla zaměřit čtvrtá řada.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NOVÁ ČESKÁ POHÁDKA MÍŘÍ NA FILMOVÁ PLÁTNA. ROLE V NÍ DOSTALY I VONDRÁČKOVÁ A HAVLOVÁ

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter Jess uvedla: „Je možné, že budeme i nadále pokračovat mimo pořadí. Jsem opravdu nadšená z Benedictovy cesty ve třetí řadě. Připadá mi, že je příliš brzy na to, aby se usadil. Je to tak vášnivý muž, tak jsme chtěli, aby prožil ještě několik dobrodružství, než se k jeho příběhu dostaneme.“

Zdroj: Hello!, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.