Prestižní škola, ve které není něco v pořádku: Na Netflix míří mysteriózní thriller plný boháčů, korupce a tajemství

Eva Lenská
Foto: Netflix

Chcete seriál plný tajemství, drbů, skandálů a korupce? Zkuste jihokorejskou novinku vhodnou nejen pro mladé, která míří na Netflix. Tentokrát nepůjde o sladkou romantiku nebo naopak zombíky. Mysteriózní seriál Hierarchie (Hierarchy) nabídne vybranou rigidní společnost, do které vstoupí vetřelec.

Vstupte do chodeb střední školy Jooshin, kde bohatství a postavení jsou vším a kde se za každým rohem skrývá nějaké tajemství. Tato nejprestižnější škola v Jižní Koreji byla založena konglomerátem Jooshin Group. Rozhodně tam nemůže chodit každý. O tom, kdo bude žákem, je často rozhodnuto už při narození. Je to svět, v němž děti boháčů vládnou svými penězi a společenským postavením.

Na první pohled kraluje ve škole Jooshin zákon a pořádek. Pod povrchem to však pořádně vře. Zejména ve chvíli, kdy přijde nový student. Stipendista Kang Ha (Lee Chae Min) má čistý a nevinný úsměv, ale skrývá tajemství. Díky němu se pevný a neochvějný svět školy začíná hroutit. Co způsobí záhadná smrt a odvážné činy, které ohrožují zavedený řád? Tragédii?

ČTĚTE TAKÉ: RODIČE DÁVAJÍ NOVOROZENCŮM JMÉNA PODLE BRIDGERTONOVÝCH. ČTYŘI Z NICH JSOU OPRAVDU POPULÁRNÍ

Foto: Netflix

Diváci kromě nového studenta poznají i ty stávající. Nechybí královna, tedy nejoblíbenější dívka na škole, a tou je Jung Jae Yi (Roh Jeong Eui). Je krásná, bohatá a její přítel Ri An (Kim Jae Won) není z nového studenta zrovna nadšený. Co kdyby mu svedl jeho krásku? Upoutávka ledacos napovídá. Navíc stipendista vždycky přináší problémy a s nimi také žárlivost, konflikty, skandály a tragédie. Nečekejme tedy školní romanci, spíše se připravme na školní thriller.

Sedmidílný seriál má na svědomí režisér Bae Hyun Jin, který pro Netflix natočil i K-drama Start-Up s Bae Suzy a Nam Joo Hyukem. Na Netflixu bude mít Hierarchie premiéru 7. června.

Zdroj: About Netflix, Lifestyle Asia, Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.