Prequel Stranger Things už se blíží. Tvůrci ukázali, kdo si zahraje Joyce a Hoppera za mlada

Foto: Netflix

Fanoušci Stranger Things se stále nemohou dočkat páté řady oblíbeného seriálu, jenomže kvůli probíhající stávce scenáristů a herců se natáčení stále odkládá. Mezitím se ale ve Spojeném království zkouší na Stranger Things: The First Shadow, oficiální divadelní prequel, který brzy čeká premiéra na londýnské scéně. Netflix už oznámil obsazení. Kdo si zahraje mladší verze postav, jako jsou Hopper, Joyce a Vecna?

Jak už jsme dříve psali, Stranger Things s pátou řadou definitivně nekončí. Tvůrci se totiž rozhodli pro několik prequelů. Jeden z nich bude mít také divadelní podobu. Inscenace The First Shadow, která bude debutovat v londýnském West Endu, se odehrává v roce 1959 a sleduje mladého Jima a Joyce v době, kdy do města se svou rodinou přijíždí Henry Creel (Jednička, Vecna).

Synopse hry ukazuje na potenciálně obrovskou spojitost s koncem sci-fi série a láká fanoušky: „Když dorazí nový student Henry Creel, jeho rodina zjistí, že nový začátek není tak snadný… a stíny minulosti dosahují dost daleko. Toto nové strhující dobrodružství oživené mnoha cenami ověnčeným tvůrčím týmem, který posouvá divadelní vyprávění a jevištní umění do zcela nové dimenze, vás zavede přímo zpět na začátek příběhu Stranger Things – a může být klíčem ke konci.“

Nyní už je konečně i známo, kdo si v divadelní Stranger Things hře, k níž scénář napsala Kate Trefry a o režii se postará Stephen Daldry, zahraje. Tvůrci na sociálních sítích oznámili, že se v ní objeví Shane Attwooll (Hopper), Isabella Pappas (Joyce Maldonado), Louis McCartney (Henry Creel), Kemi Awoderu (Sue Anderson), Chase Brown (Lonnie Byers), Christopher Buckley (Bob Newby), Ammar Duffus (Charles Sinclair), Gilles Geary (Ted Wheeler), Florence Guy (Karen Childress), Max Harwood (Allen Munson), Michael Jibson (Victor Creel), Oscar Lloyd (James Hopper, Jr.), Patrick Vaill (Dr. Brenner) nebo Lauren Ward (Virginia Creel).

Na projektu se jako producenti podílejí také tvůrci původního seriálu Netflixu bratři Dufferové.

Zdroje: Stranger Things On Stage, Screen Crush, VarietyDigitalSpy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.