Bridgertonovi v Praze: Průhonický park se proměnil v zahradní slavnost seriálu Netflixu

Foto: Liam Daniel/Netflix © 2024

Chtěli byste zažít zahradní slavnost ve stylu Bridgertonových? Na 1. máje měli takové štěstí ti, kteří zavítali do Průhonického parku. Přesně taková akce se tam totiž konala. A to ve velkým stylu! Nechybělo ani psaní od Lady Whistledownové, živá hudba nebo honosný kočár.

Česká stopa už v seriálu Bridgertonovi je, hned v první řadě. Jako jednu z budov, kde se v počátcích 19. století koná honosný ples pro londýnskou smetánku, můžeme v jednom záběru zahlédnout budovu pražského Rudolfina. Tentokrát však není Praha v Bridgertonových, ale Bridgertonovi dorazili do Prahy. A zahájili tady jarní společenskou sezónu.

ČTĚTE TAKÉ: TŘETÍ ŘADA BRIDGERTONOVÝCH MÁ NOVÉ FOTKY I TRAILER. MEZI PENELOPE A COLINEM TO V NĚM POŘÁDNĚ JISKŘÍ

Bridgertonovi v Průhonickém parku v Praze
Foto: Se souhlasem Lucie Válkové

Během 1. máje se totiž v Průhonickém parku pod hlavičkou agentury Ogilvy, která má v Česku na starosti PR Netflixu, konala zahradní slavnost ve stylu tohoto oblíbeného romantického seriálu. A mohl se jí zúčastnit a užít si ji každý, kdo šel zrovna kolem.

Součástí akce byly dechberoucí květinové dekorace, ozdobené lavičky a paraplíčka nebo honosný kočár, ve kterém mladé dámy ve věku na vdávání z vyšší londýnské společnosti jezdí na plesy. A co by to bylo za zahradní slavnost, kdyby byla bez hudby. O tu se postaral smyčcové kvarteto Melody Quartett, které hrálo, jak jinak, než hudbu ze seriálu Bridgertonovi. Zazněly skladby jako Hearts and Flowers Ball, Love is a Choice, Flawless My Dear nebo úvodní znělka The New Four Seasons.

TAKÉ JSME PSALI: BRIDGERTONOVI KLEPOU NA DVEŘE. NICOLA COUGHLAN ALIAS PENELOPE PŘIZNÁVÁ, ŽE JI 3. ŘADA TROCHU DĚSÍ

Pokud máte rádi drby, mohli jste si přečíst psaní od Lady Whistledownové, která lákala na nový románek, který nám přiblíží třetí řada seriálu, která dorazí už v květnu. A na přípitek se podávala vynikající Bridgertonáda.

Ti, kteří do zámeckého parku dorazili, byli z akce mile překvapení a nadšení. „Každý rok vyrážíme na prvomájovou pusu na Petřín, ale letos jsme udělali výjimku a zajeli si do Průhonického parku. A dobře jsme udělali,“ psala na Instagramu Adéla, která nadšeně sdílela fotky z akce Netflixu, kde se líbilo jí i jejím dětem.

První část třetí řady Bridgertonových bude mít premiéru 16. května. Druhé části se diváci dočkají 13. června. Více jsme o třetí řadě psali například zde.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: VÝLETY ZA SERIÁLY: VYDEJTE SE NA MÍSTA, KDE SE NATÁČELI STRANGER THINGS, BRIDGERTONOVI NEBO EMILY V PAŘÍŽI

Zdroj: Autorský text, agentura Ogilvy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.