6 novinek tohoto týdne na Netflixu: Intriky v domě kurtizán, komedie, která se nebojí vykrádat známé filmy nebo bankrot mocného muže 

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Netflix v přísunu novinek stále nepolevuje. Ve slunečném týdnu si pro své uživatele připravil několik zajímavých kousků, ze kterých má nejméně jeden potenciál pořádně zatočit se sledovaností. Pohodlně se usaďte a vyberte si, čemu dáte ve svém volnu šanci.

Fiasko (Fiasco)

Francouzská komediální minisérie se točí okolo filmové scény. Příběh sleduje neštěstí začínajícího režiséra, který pracuje na prvním celovečerním filmu. Raphael je šťastný, že bude světu moct ukázat hrdinství jeho babičky, která byla v době druhé světové války v odboji. Jakmile se však rozběhne produkce, začne čelit jednomu problému za druhým. Rychle mu ale dojde, že proti němu někdo kuje pikle. Začne proto se svými lidmi pátrat po viníkovi, ale k jeho smůle dění na place zachycuje štáb točící film o filmu.

Hírámíndí: Démanty na prodej (Heeramandi: The Diamond Bazaar)

Legenda bollywoodské filmové tvorby Sanjay Leela Bhansali je podepsán pod osmidílným dramatickým seriálem, jehož jednotlivé díly působí jako samostatné filmy. Příběh se odehrává na pozadí bouřlivého indického boje za svobodu ve 40. letech 20. století v oslnivé čtvrti Hírámíndí, ve které se nachází prestižní nevěstinec. V domě kurtizán na diváky čeká kombinace zrady, intrik, boje o nástupnictví a politiky. Své místo si samozřejmě najde i láska.

Více čtěte zde.

Muž na vrcholu (A Man in Full)

Pokud jste sledovali seriálové hity Sedmilhářky anebo Advokát, zbystřete. Jejich tvůrce tento týden na Netflixu uvedl nový dramatický kousek natočený podle bestselleru Toma Wolfea. Hlavní hvězdou Muže na vrcholu je atlantský realitní magnát, před kterým stojí obrovské překvapení v podobě nečekaného bankrotu. Protože je jeho impérium rozsáhlé, najde se mnoho lidí toužících po svém kousku. Mocnému muži tak nezbývá nic jiného, než bránit to, co mu zbylo.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: AKČNÍ ZÁBAVNÝ THRILLER, KTERÝ MÁ VELKÝ POTENCIÁL: NA NETFLIX MÍŘÍ FILM KURÝR Z MADRIDU O SVĚTE PLNÉM PŘÍLEŽITOSTÍ A ŠPINAVÝCH PENĚZ

Makléři z Orange County (Selling the OC), 3. řada

Šéfové Jason a Brett Oppenheimovi se vrátili se svým týmem zkušených realitních makléřů, kteří jsou připraveni uzavírat milionové obchody v Orange County. Diváci se samozřejmě opět můžou těšit na luxusní nemovitosti a prominentní klienty. Stejně jako v předchozích řadách budou hrát velkou roli drby a Sean Palmieriis bude obviněn, že si pouští pusu na špacír.

Pěkná rebelka (Beautiful Rebel)

Kariéra italské zpěvačky a skladatelky Gianny Nannini, kterou si mnozí pamatují pro její řezavý hlas, je předlohou nového životopisného dramatu. Film sledující třicetiletý příběh bere diváky do tvůrčí mysli ženy, která je schopná formovat emoce prostřednictvím poezie a hudby. Nyní devětašedesátiletá revoluční umělkyně neustále hledala inspiraci ve svobodě a snažila se vymykat jasně daným definicím.

Bez polevy (Unfrosted)

Vznik sladkého a plněného pečiva, které se před konzumací ohřívá v topinkovači, je námětem americké komedie Jerryho Seinfelda. Komik, herec a spisovatel si s myšlenkou natočení filmu o Pop-Tartu pohrával už od roku 2010. V rozhovoru pro Tudum přiznal, že se při tvorbě komedie nebáli krást nápady z jiných filmů. Sám je nyní zvědavý, jestli diváci sledováním příběhu dvou společností, které se snaží uvést na trh lepší snídaňový produkt, uhádnou ze kterých. Legendární Kmotr se pozornosti tvůrců novinky také nevyhnul.

PSALI JSME TAKÉ: OČEKÁVANÁ AKČNÍ SCI-FI NOVINKA S JENNIFER LOPEZ SE BLÍŽÍ. NETFLIX VYDAL KRUTOPŘÍSNÝ TRAILER PLNÝ VÝBUCHŮ

Zdroje: Netflix, Netflixer, whattowatch, Tudum, What‘s on Netflix, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.