Diváci netrpělivě vyhlížejí 2. řadu romantického hitu Můj život s Walterovic kluky. Letos se ale nedočkají

Foto: Felix Cooper/Netflix

Netflix vydává seriály s příběhy náctiletých poměrně často, ale ne vždycky jsou úspěšné a sladované. Jinak je tomu ale u seriálu Můj život s Walterovic kluky (My Life with the Walter Boys), který si získal přízeň řady mladších i starších diváků, zejména pak ženského pohlaví. Ty jistě potěšila zpráva, že seriál dostane druhou řadu. Kdy to ale bude?

Seriál Můj život s Walterovic kluky, který vyšel na začátku prosince 2023, se stal docela velkým hitem, a nejen mladé publikum, pro které je určený, si ho zamilovalo. Krátce o svém uvedení se dostal do TOP 10 nejsledovanějších seriálů Netflixu v 88 zemích a těší se i poměrně slyšenému hodnocení. Například na Kinoboxu romantické drama Můj život s Walterovic kluky získalo hodnocení .

Vzhledem k tomu, jak dramaticky skončil poslední díl, se většina diváků okamžitě dožadovala pokračování. Dobrou zprávou je, že se ho dočkají, a sním i ústřední trojice Nikki Rodriguez (Jackie Howard), Noaha LaLondea (Cole Walter) a Ashbyho Gentryho (Alex Walter). Netflix to ostatně oznámil už na konci minulého roku.

„Jsem nesmírně nadšená, že byl Můj život s Walterovic kluky obnoven pro druhou řadu,“ říká tvůrkyně seriálu Melanie Halsall. „Byli jsme ohromeni z toho, jakou lásku a podporu diváci tomuto seriálu poskytli, a nemůžeme se dočkat, až se ponoříme zpět do světa Silver Falls a životů tamních postav.“

Co se týče toho, kam se bude milostný trojúhelník mezi Alexem, Jackie a Colem ubírat dál, když Jackie odjela do New Yorku, zatím tvůrci mlží. Je ale jasné, že nás ve druhé řadě čeká pořádné drama, jelikož je nevyhnutelné, aby se Alex dozvěděl, co se stalo.

Pokud jste doufali, že se druhé řady dočkáme ještě letos, určitě se to nestane. Začátek natáčení je totiž naplánovaný na 3. června a bude probíhat v Calgary v Albertě v Kanadě. Skončit by pak mělo 10. listopadu 2024. Pravděpodobné je tedy vydání až někdy během jara 2025.

My Life with the Walter Boys
Foto: Chris Large/© 2023 Netflix

Zdroje: Netflix, Tufum, Whats On Netflix, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.