Příběh Královny Šarloty bude pikantnější než jsme očekávali. Kratičká upoutávka je pořádně žhavá

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Jaro se blíží a je pomalu čas vydat se do historie. Netflix nedávno oficiálně oznámil datum premiéry spin-offu Královna Šarlota: Příběh z Bridgertových (Queen Charlotte: A Bridgerton Story) a podělil se o novou upoutávku, která okamžitě vzbudila velký zájem fanoušků romantických seriálů a série Bridgertonovi. Už teď je jisté, že o lechtivé scény nebude nouze!

India Amarteifio, která ztvární mladou královnu Šarlotu, vypadá velmi nevinně. Jelikož ve druhé řadě Bridgertonových nebyly ani zdaleka tak vášnivé erotické scény jako v první, mohli jsme si myslet, že připravovaný spin-off bude poměrně cudný. Krátký teaser, jenž vyšel zhruba před týdnem, nám však vyrazil dech.

Mladičká Šarlota ještě nebude tou nesmlouvavou panovnicí z Bridgertonových, která vzbuzovala zvědavost svými postranními pohledy a šňupáním tabáku. Spíše to bude mladá žena plná očekávání, která se má stát královnou a musí pojmout za chotě muže, kterého vlastně ani nezná. Ale když se zamiluje, bude vášnivá.

Golda Rosheuvel a Adjoa Andoh, které v Bridgertonových hrají starší královnu Šarlotu a lady Danbury, totiž prozradily, že nás čeká přímo horská dráha emocí. Andoh posléze dodala: „Tentokrát nejde ani tak o to, kdo s kým je a co se děje, ale spíše o to, jak na tyto okolnosti zareagujete. Je tu víc intimních scén a dochází k vzájemnému propojení s Bridgertonovými.“

Královna Šarlota není smyšlenou postavou. Narodila v Německu v roce 1744 a do Velké Británie se přijela provdat za krále Jiřího III. Jako jedna z prvních rozpoznala talent malého Mozarta a zajímala se o vzdělání žen. Porodila 15 dětí a 13 z nich se dožilo dospělosti. Když Jiří ochořel, oddaně o něj pečovala. Podle historiků prý měla africké kořeny, o čemž se pak hojně diskutovalo v souvislosti s tím, že ji v Bridgertonových ztvárnila herečka tmavé pleti.

Na závěr si ještě řekneme, na které důležité postavy a herce se kromě Indie Amarteifio můžeme těšit. V šestidílném seriálu uvidíme krále Jiřího (Corey Mylchreest), mladou lady Danbury (Arsema Thomas), bratra Šarloty (Tunji Kasim), mladého Brimsleyho (Sam Clemmett) a princeznu Augustu (Michelle Fairley).

Spin-off Královna Šarlota: Příběh z Bridgertových bude mít na Netflixu premiéru 4. května. I s českým dabingem.

Zdroj: variety, What’s on Netflix, wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.