Nové jihokorejské seriály na Netflixu: Drama o televizním hlasateli s nevymáchanou pusou nebo cestovateli v čase, který trpí depresemi

Eva Lenská
Foto: Netflix

Kdo má rád K-dramata, má se opět na co těšit. Netflix totiž není lakomý a podobné kousky přidává opravdu pravidelně. Kromě akčňáků myslí ale i na romantickou tvorbu. V nejbližší době tedy nabídne dva seriály plné lásky, tajemství i humoru s názvy Upřímně řečeno (Frankly Speaking) a Neobvyklá rodina (The Atypical Family). V jednom z nich diváky čeká také cestování časem.

Upřímně řečeno (Frankly Speaking)

Třiatřicetiletý Song Ki-Baek (Ko Kyoung-Pyo) je svobodný a dělá televizního hlasatele. Patří k nejlepším z oboru a všichni ho znají jako zvořilého a dobře vychovaného mladého muže. Jednoho dne se v důsledku nehody stane něco zvláštního. Ki-Baek se přestane ovládat a bez váhání řekne vše, co mu přijde na jazyk. Kvůli neuvážené mluvě čelí největší krizi ve svém životě.

Náhlá změna a drsné vyjadřování začne fascinovat On Woo-joo (Kang Han-na), která pracuje jako scenáristka televizních zábavních show. Neskrývá nadšení a ihned ho pozve do svého pořadu. Od té chvíle začnou spolupracovat a je evidentní, že to jen u práce neskončí.

Seriál Upřímně řečeno má dvanáct dílů a Netflix ho začne vydávat od 1. května.

ČTĚTE TAKÉ: JAKMILE SE ZAČNETE DÍVAT, NEPŘESTANETE. DIVÁCI NETFLIXU SI ZAMILOVALI NOVÝ SERIÁL. V ČESKU HO ALE SKORO VŠICHNI PŘEHLÉDLI

Neobvyklá rodina (The Atypical Family)

Bok Gwi-Joo (Jang Ki-Yong) a členové jeho rodiny se narodili s různými nadpřirozenými schopnostmi. On dokáže cestovat v čase, ale pouze do šťastných dob svého života. Nemůže změnit minulost, a tak se může zabývat pouze veselými okamžiky. Kvůli tomu začne trpět depresemi, což vede k tomu, že ztratí nadpřirozenou moc.

Jeho rodina na tom není o nic lépe. Všichni přichází o výjimečné schopnosti kvůli nespavosti, poruchám příjmu potravy a závislosti na chytrých telefonech. Pak se na scéně objeví tajemná Do Da-Hae (Chun Woo-Hee), která má také svůj speciální dar. Začne s nimi žít a dochází k velké změně.

Seriál Neobvyklá rodina má také dvanáct dílů a Netflix ho začne vydávat od 4. května.

Zdroje: Asianwiki, NME

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.