Zase 15: Třicetiletá žena v novém seriálu cestuje časem do minulosti a snaží se napravit svůj život

Elisabeth Francová
Foto: Netflix

Taky někdy přemýšlíte, jaké by bylo vrátit se do školních let, ale se zkušenostmi a pamětí, jaké máte teď? A co všechno byste bývali udělali jinak? Napadlo to asi každého, ale měnit věci v minulosti může mít nepříjemné dopady na přítomnost. Taková je alespoň idea nového komediálního seriálu Zase 15 (Back to 15).

Rok 2006. Pro Anitu (Maisa Silva) dneškem začíná střední škola. Více ji však zajímá výběr fotografií pro její blog než to, aby byla první den ve škole včas. „Kdy už budu dospělá a budu si moct žít svůj život?” říká si. Střih do roku 2021. Třicetiletá Anita (Camila Queiroz) nyní žije v Sao Paulu se svou kočkou a její život je poněkud neuspořádaný. Věci se změní, když se vrátí zpět do rodného městečka na svatbu svojí sestry Luizy (Mariana Rios).

Anita jde zpět do svého dětského pokoje a na svém starém počítači se přihlásí na blog. Najednou je přenesena do roku 2006, ale nyní je to třicetiletá Anita v patnáctiletém těle. Nejprve si myslí, že je to jen sen, ale pak se ukáže, že může cestovat v čase tam a zpět. Ovšem každé rozhodnutí, každá změna, kterou učiní v minulosti, má dopad na současnost.

Zase 15 je lehká komediální zábava a takovou bychom si v dnešní nelehké době měli dopřát. Šest epizod s českými titulky právě teď na Netflixu!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.