Pokračování Školy zlomených srdcí míří na Netflix i s novými postavami. Čeká je milostný trojúhelník i zákeřný internetový trolling

Eva Lenská
Foto: Netflix

V roce 2022 ušil Netflix nový kabátek jednomu populárnímu seriálu z 90. let. Předělávka s novými postavami i jejich problémy se vydařila, a tak není divu, že se za pár dní diváci dočkají 2. řady. Australský seriál Škola zlomených srdcí (Heartbreak High) se vrací a spolu s ním i již známí a oblíbení hrdinové.

Školáci z Hartleyské střední to zase rozjedou. V osmi nových dílech budou opět řešit vztahy, sex, rasismus, vlastní identitu, šikanu i další problémy mladých lidí. Druhé pololetí na nejhůře hodnocené škole v okrese bude prostě náročné. Podle zpráv se objeví nový učitel tělocviku Timothy Vosse (Angus Sampson). To ale není vše. I mezi žáky přibudou dvě nové tváře.

ČTĚTE TAKÉ: KAŽDÝ SI ZASLOUŽÍ LÁSKU. JESTLI JE ROMANTICKÁ, NENÍ ZÁSADNÍ, SOUDÍ HLAVNÍ PŘEDSTAVITELKA FANTASY DAMSEL, KTERÉ JÍ PŘIPOMÍNÁ ŽENSKÉ OBĚTI V HISTORII

Seznámíme se s Rowanem Callaghanem (Sam Rechner), vtipným a nenápadným klukem z venkova, který miluje klasickou kinematografii. Po hlavě se vrhne do skutečně epického milostného trojúhelníku i školního chaosu. Také přijde jedna nová dívka. Zoe Clarke (Kartanya Maynard) je jako svéhlavá zastánkyně celibátu, vskutku neobyčejná. Navíc se se svou partou puritánů snaží rozvrátit třídu zevnitř.

Kdo ze starých hrdinů se vrátí? Opět se uvidíme s Amerií (Ayesha Madon), která se tentokrát stane terčem zákeřného internetového trollingu. Nebudou chybět ani Jihoafričan Darren (James Majoos), autistka Quinni (Chloe Hayden), basketbalista Malakai (Thomas Weatherall), bisexuální hudebník Dusty (Josh Heuston), punkerka Harper (Asher Yasbincek) a čínsko-australská lesbička Sasha (Gemma Chua-Tran).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 7. ŘADA SERIÁLU CIZINKA VYJDE NA PODZIM. POSLEDNÍ 8. SE UŽ NATÁČÍ

Žáci dostanou za úkol vybrat nového školního kapitána, což se obrátí ve špinavou hru. Na scéně se objeví záhadný útočník a dojde ke katastrofě na slavnostním večírku. Nesmíme zapomenout ani na různé divoké výstřelky a zlomená srdce.

První řada nové Školy zlomených srdcí se stala absolutním hitem a na Kinoboxu si vysloužila skvělé hodnocení 74 %. Stejnojmenný hit z 90. let je na tom sice se 67 % o něco hůř, i tak ho ale diváci tenkrát milovali. Mnozí i víc než populární sérii Beverly Hills 90210.

Druhá řada Školy zlomených srdcí bude mít na Netflixu premiéru 11. dubna i s českým dabingem.

Zdroje: Kinobox, Netflix, About Netflix, Yahoo!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.