Srdcerváči se vrací. Třetí řada vyjde na Netflixu už letos

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Jeden z nejpopulárnějších titulů Netflixu se dočká pokračování. Natáčení třetí série populárního seriálu Srdcerváči (Heartstopper) je u konce a my se můžeme podívat na první upoutávku. Mezi Charliem a Nickem to začne jiskřit již v říjnu.

Oblíbení Srdcerváči se už na podzim vrátí s třetí sérií. Tentokrát uvidíme častěji Charlieho sestru Tori a přivítáme i nové postavy. Se signifikantní postavou spolužáka Bena jsme se však už rozloučili. Šušká se, že se do obsazení přidá i Hayley Atwell (Mission Impossible, Agent Carter), která by ztvárnila Nickovu tetu Dianu, či herec Jonathan Bailey z Bridgertonových.

Druhá řada byla o něco serióznější než řada první a věnovala se mnoha citlivým tématům jako jsou náročný coming out, duševní zdraví a sebepoškozování.

ČTĚTE TAKÉ: 10 OBLÍBENÝCH SERIÁLŮ NETFLIXU, KTERÉ LETOS BUDOU MÍT POKRAČOVÁNÍ

Joe Locke, který hraje Charlieho dodal: „Každou sérií našeho seriálu vyrůstáme s postavami a tato řada je rozhodně trochu drsnější. Pořád jsou to Srdcerváči, ale také se zabýváme některými temnějšími tématy. Charlie v této řadě například řeší duševní problémy. Moc se těším, až to lidé uvidí.“

Dále se ve třetí řadě Srdcerváčů můžeme těšit na to, jak se bude vyvíjet Darcyin toxický vztah s její homofobní matkou, jak se bude Elle dařit na Lambertově škole umění, Nicka hrdého na svoji bisexualitu a Imogen jako největšího spojenec komunity (“ally”) v historii.

Seriál také v minulosti představil další členy LGBT+ komunity. Naomi byla novou transgender studentku a Isaac se projevil jako asexuál. Pro seriál jako Srdcerváči, který je šitý na míru nejen LGBT+ mládeži, je vše výše uvedené velmi důležité a zároveň průkopnické.

Těšíte se na pokračování komiksového příběhu?

Zdroje: Netflix, Netflixer, What’s On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.