Tvůrci prequelu Cizinky představili další část obsazení. Už se ví, kdo v seriálu Krev mé krve ztvární mladého Murtagha

Eva Lenská
Foto: Starz! / Sony Pictures Home Entertainment

Seriál Cizinka se sice dočká svého konce, ale diváci nemusí smutnit, protože tvůrci připravují prequel Krev mé krve (Blood Of My Blood), ve kterém si zahraje mnoho sympatických herců. Nebude chybět ani velká láska, dvě časové roviny a celá řada bitek a dobrodružství. Kdo bude hrát rodiče Jamieho a Claire už víme a nyní si řekneme, kdo ztvární mladého Murtagha či Dougala nebo další známé postavy.

Výroba desetidílného prequelu Cizinky Krve mé krve (Blood Of My Blood) byla konečně zahájena. První série se zrovna natáčí ve Skotsku, a fanoušci se tak můžou těšit na dva paralelní milostné příběhy odehrávající se ve dvou různých časových obdobích. Jamieho rodiče budou žít na počátku 18. století ve Skotsku a rodiče Claire v Anglii za první světové války.

Z minulého článku už víme, že Jamieho rodiče ztvární herečka Harriet Slater a herec Jamie Roy, kdežto rodiče Claire dostali na starost modelka Hermione Corfield a sympaťák Jeremy Irvine. Jaké další postavy, které známe z Cizinky se vrátí do mládí, a my je tak uvidíme v prequelu? Kdo je ztvární?

ČTĚTE TAKÉ: ROZPADLO SE JÍ MANŽELSTVÍ A STALA SE TERČEM VEŘEJNÉHO ZÁJMU. GABRIELA SOUKALOVÁ VE SVÉM DOKUMENTU ZODPOVÍ VŠECHNY PALČIVÉ OTÁZKY

Rozhodně nebude chybět mladý Murtagh Fitzgibbons Fraser, kterého vykreslí Rory Alexander známý ze seriálu Pistol. Do role Dougala MacKenzieho byl obsazen australský herec Sam Retford a Columa MacKenzieho hraje Séamus McLean Ross. Seriál by se neobešel ani bez právníka Neda Gowana, kterého přiblíží irský herec Conor MacNeill, který si po boku Caitríony Balfe zahrál ve filmu Belfast.

„Jsme nadšeni, že můžeme rozšířit obsazení první řady o některé známé postavy ze světa Cizinky. Vítáme Roryho, Sama, Séamuse a Conora v klanech MacKenzie a Fraser, neboť díky nim prozkoumáme minulost těchto fanoušky oblíbených postav,“ uvedl tvůrce Matthew B. Roberts za celý štáb.

Kromě Matthewa B. Robertse se na seriálu Krev mé krve podílí také Ronald D. Moore a Maril Davis, kteří mají na svědomí Cizinku. Role konzultantky se chopila spisovatelka Diana Gabaldon.

Zdroje: Variety, Starz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.