Tvůrci prozradili, kdo ztvární rodiče Jamieho a Claire v prequelu Cizinky Krev mé krve. Ten už se začal produkovat

Eva Lenská
Foto: Sony Pictures Television / Jason Bell

Když nám tvůrci Cizinky (Outlander), která osmou řadou skončí, slíbili bolestné v podobě prequelu Krev mé krve (Blood Of My Blood), vyvstala otázka, kdo si zahraje rodiče Jamieho a Claire. Nyní už to víme. Výkonný producent Matthew B. Roberts kromě toho prozradil, kde se seriál bude natáčet a co od něj máme očekávat.

Výroba desetidílného prequelu Cizinky Krve mé krve (Blood Of My Blood) byla konečně zahájena. Seriál má na svědomí stanice Starz, a jak se dalo očekávat, natáčení bude probíhat převážně ve Skotsku. Evidentně se tak vrátíme do starých známých míst na Skotskou vysočinu.

Můžeme se těšit na dva paralelní milostné příběhy odehrávající se ve dvou různých časových obdobích, přičemž Jamieho rodiče budou žít na počátku 18. století ve Skotsku a rodiče Claire v Anglii za první světové války.

ČTĚTE TAKÉ: 3. ŘADA SERIÁLU BRIDGERTONOVI UŽ SE BLÍŽÍ. NETFLIX NA NI LÁKÁ NOVOU ROZTOMILOU UPOUTÁVKOU

„Jsme nadšeni, že budeme vyprávět příběhy těchto dvou párů. Začátky jejich vztahů zkoumají univerzální témata, která překračují hranice času, a my jsme rádi, že fanoušci mohou tyto postavy a jejich milostné příběhy objevit a zamilovat si je tak, jako si zamilovali Claire a Jamieho,“ uvedl tvůrce, výkonný producent a scenárista seriálu Matthew B. Roberts.

Na seriálu se jako producenti podílí také Ronald D. Moore a Maril Davis, kteří spolu pracovali na Cizince. Nechybí ani spisovatelka Diana Gabaldon, která se chopila role konzultantky. Nyní se ale dostáváme k tomu nejdůležitějšímu. Kdo ztvární hlavní role?

Jamieho matku Ellen MacKenzie hraje sympatická herečka Harriet Slater, známá ze seriálu Belgravia: The Next Chapter. Do role jejího chotě Briana Frasera byl obsazen Jamie Roy, jenž hrál ve filmu Condor’s Nest. Julii Moriston, matku tvrdohlavé Claire, ztvární půvabná britská herečka a modelka Hermione Corfield. Ta se objevila ve sci-fi Star Wars: Poslední z Jediů. Jejího manžela Henryho Beauchampa dostal na starost plavovlasý sympaťák Jeremy Irvine, známý z filmu Mamma Mia! Here We Go Again.

Zdroj: Deadline, Starz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.