Nový seriál z právnického prostředí je natočený podle populárních detektivek Michaela Connellyho. Vyjde už za pár dní

Eva Lenská
Foto: Lara Solanki/Netflix

Pokud patříte k fanouškům detektivek Michaela Connellyho, můžete se radovat. Netflix se do jedné z nich pustil a tak vznikl seriál Advokát, který slibuje napětí a velké i malé případy jednoho neobvyklého právníka.

Jste zvědaví, jak bude vypadat Connellyho hrdina Michael Haller coby seriálový právník, jenž řeší případy na zadním sedadla svého Lincolnu? Zahraje si ho mexický herec Manuel Garcia-Rulfo, jenž si zahrál například v moderním zpracování Sedmi statečných.

Děj seriálu Advokát (The Lincoln Lawyer) vychází z druhé knihy série Mickey Haller, která se jmenuje The Brass Verdict a v češtině vyšla pod názvem Rozsudek ráže 9 v roce 2009.

Knihy Michaela Connellyho jsou populární a ikonoklastický idealista Mickey už ožil i na filmovém plátně. V roce 2011 si ho ve filmu Obhájce zahrál Matthew McConaughey. Snímek není vůbec špatný, na ČSFD má hodnocení 81%, takže jsme určitě zvědaví, jak si povede seriál, který mají na svědomí David E. Kelley a Ted Humphrey.

Ledacos jsme již prozradili, ale na co se můžeme vlastně těšit? Advokát Michael Haller získá po smrti svého kolegy zavedenou advokátní kancelář, což mu mnozí závidí. Kromě toho se musí vrhnout se do významného soudního procesu s vrahem. Jak je jeho zvykem, případy řeší v autě, se kterým jezdí po celém Los Angeles.

V seriálu uvidíme také herečky Neve Campbell a Becki Newton. Z řad herců nás svým hereckým umem potěší Jazz Raycole, Angus Sampson,
Christopher Gorham a Lamont Thompson.

Na Netflixu bude mít seriál premiéru 13. května.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.