Potenciálně obrovský hit: Tvůrci geniálního seriálu 4 bloky na Netflix přicházejí s drsným kriminálním dramatem

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Milovníci podsvětí zbystřete. Netflix uvede drsné německé kriminální drama Křiváci (Crooks), které své diváky přivede do zákoutí Berlína a Bavorska. Hlavní postavou bude muž, kterého dožene jeho temná minulost. Být kasařem se zkrátka nevyplácí.

Za vznikem nového německého kriminálního dramatu Křiváci stojí showrunner Marvin Kren, který seriál rovněž režíroval a společně s Benjaminem Hesslerem a Georgem Lippertem se podílel na tvorbě jeho scénáře. Role producentů se zhostili Quirin Berg a Max Wiedemann, kteří v minulosti s Krenem spolupracovali na dramatickém kriminálním seriálu 4 bloky, jenž si na ČSFD vysloužil krásných 81 %.

„Nechápu, že taková bomba se točí v Německu. Trošku jsem z německého seriálu měl obavy, ale nakonec neskutečná závislost,“ uvádí na adresu seriálu jeden z diváků. „Tak tohle je zatím mezi TOP3, co jsem kdy viděl. Bylo zde vše, co je potřeba a opět jsem mírně naštván z toho, že takováhle kvalita je tak strašně krátká. Tohle je naprosto geniální věc po všech stránkách,“ dodává další.

Výčet jmen spojených s tímto geniálním seriálem ovšem nekončí, jelikož se ztvárnění hlavní role v nadcházející novince ujal Frederick Lau, který ve 4 blocích předvedl své herecké umění. Stejně jako 4 bloky se kriminální drama Křiváci bude točit okolo německého zločineckého podsvětí. A protože tvůrci mají už s tímto drsným prostředím zkušenosti, mohl by si Netflix na konto připsat obrovský hit.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMOVÝ BŘEZEN NA NETFLIXU: POHÁDKA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL, SCI-FI NATOČENÉ V ČESKU NEBO REMAKE NEJNAPÍNAVĚJŠÍHO AKČNÍHO THRILLERU VŠECH DOB

Německé kriminální drama Křiváci.
Foto: Netflix

Hlavní postavou v Křivácích bude bývalý kasař Charly, který se svou rodinou žije poklidným životem v Berlíně. Jen pár minut ovšem stačí k tomu, aby ho temná minulost dohnala a přiměla k poslednímu zločinu. Protože staří známí začnou ohrožovat jeho rodinu, nezbude mu nic jiného než se vydat ukrást cennou minci. Promyšlený plán ovšem selže, což zapříčiní, že během neočekávané přestřelky někdo zemře.

Charly bude nucen spojit síly s Josephem (Christopher F. Krutzler), jehož úkolem bylo cenný lup dopravit do Rakouska. Pánové se společně vydají na útěk, během něhož se budou snažit dopravit Charlyho rodinu do bezpečí. Nebudou to mít ale jednoduché, protože jim v patách bude nejenom berlínský klan, ale také srbský gang lupičů, vídeňský pasák a marseillská mafie.

Dle krátké upoutávky si milovníci nebezpečného podsvětí opravdu přijdou na své. Jak už to tak v podobných seriálech bývá, bude to buď ty, nebo oni. „Žijeme v krutém světě. Jestli chceš přežít, musíš být podlejší než ostatní. Jsou suroví? Buď surovější,“ zaznívá v upoutávce.

PSALI JSME TAKÉ: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ ŠPANĚLSKÝ PROJEKT LETOŠNÍHO ROKU MÍŘÍ NA NETFLIX. UKÁŽE BRUTÁLNÍ VÁLKU PLNOU VRAŽD, POMSTY A PAŠOVÁNÍ KOKAINU

Netflix německé kriminální drama Křiváci uvede 4. dubna.

Zdroje: About Netflix, ČSFD, What´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.