Schwarzeneggerův seriál v Česku ovládl Netflix. Herec za to českým fanouškům poděkoval a chystá pokračování

Eva Pospíchalová
Foto: Neflix

Historicky první seriál legendárního herce Arnolda Schwarzeneggera loni ovládl český Netflix. Nyní se nabroušený senior vrací k natáčení a zopakuje roli agenta v utajení v komediálním dramatu pro celou rodinu FUBAR.

Návrat komediálního akčňáku s Arnoldem Schwarzeneggerem FUBAR oznámili jeho tvůrci loni v létě jen měsíc poté, co měla premiéru první řada. Seriálu se sice nedostalo nadprůměrně pozitivních ohlasů nebo extrémní popularity. Například na českém Kinoboxu si FUBAR vysloužil hodnocení průměrných 65 %. Čeští fanoušci ale očividně Arnolda stále milují. Akčňák byl v jednu dobu nejsledovanějším seriálem tuzemského Netflixu a sám herec za to poděkoval na svých sociálních sítích.

ČTĚTE TAKÉ: ARNOLD ČESKÝM DIVÁKŮM NETFLIXU VYTŘEL ZRAK. SÉRII O JEHO ŽIVOTNÍM PŘÍBĚHU DÁVAJÍ NESKUTEČNĚ VYSOKÉ HODNOCENÍ

Kvůli stávkám se zatím nepodařilo rozjet natáčení pokračování, to se ale už brzy změní. Nyní je na řadě preprodukce, která zahrnuje dokončení scénáře, výběr herců, hledání míst pro natáčení, dodání vybavení na správné místo a ustanovení rozpočtu. Na place se tvůrci sejdou v dubnu a pracovat budou až do srpna, aby FUBAR mohli diváci vidět už v listopadu.

Nutno ovšem podotknout, že Netflix seriál nezahrnul na seznam televizních pořadů, které mají vyjít v roce 2024. Dočkat se tedy fanoušci můžou také až v prvních měsících roku 2025. Mezitím Arnolda můžou vidět na Netflixu i v jeho vlastním dokumentu s názvem Arnold.

A o čem vlastně seriál je? „Otec i dcera pracují jako agenti CIA už léta, ale každý své zapojení do služby před druhým tajil, což mělo za následek, že celý jejich vztah je gigantickou lží. Jakmile se dvojice dozví o práci v CIA, je nucena spolupracovat jako partneři a na pozadí explozivní akce a špionáže se dozví, kdo skutečně ten druhý je,“ popsal distributor.

Zdroje: Netflix, Netflixer, What’s On Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 65 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.