Nová ukázka ze 3. řady Bridgertonových je plná vášně a hněvu. Herci navíc prozradili, že Colin bude mít soka

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Nejspíš to nebyla náhoda, že zrovna na Valentýna vyšel oficiální klip ke třetí řadě seriálu Bridgertonovi (Bridgerton). Jde přece o romantiku a vášeň. Kromě vskutku emotivní ukázky Netflix vydal i řadu nových fotografií, které prostě musíte vidět! A aby toho nebylo málo, tvůrci a herci se sešli v Londýně a prozradili mnoho nového.

Oficiální klip je opět zaměřen na Penelope (Nicola Coughlan) a Colina (Luke Newton). Ačkoli to mezi nimi pořádně jiskří, ani jeden to nevidí. Penelope je totiž naštvaná a připomene Colinovi, co o ní řekl tehdy na plese. Jeho reakce i její hněv vás rozhodně dostanou.

V souvislosti s krátkou ukázkou se tvůrci, producenti, herci a autorka knihy Julia Quinn sešli v Londýně a diskutovali spolu o třetí řadě. „Myslím, že mě vždy potěší, když se fanoušci i diváci setkají s novou osobou, která se zamiluje do jednoho z našich hlavních hrdinů,“ řekla výkonná producentka Shonda Rhimes. „Tentokrát však známe postavy, které se do sebe zamilují. Už teď jim fandíme, protože je přece známe,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: TVŮRCI PROZRADILI, KDO ZTVÁRNÍ RODIČE JAMIEHO A CLAIRE V PREQUELU CIZINKY KREV MÉ KRVE. TEN UŽ SE ZAČAL PRODUKOVAT

Foto: Liam Daniel/Netflix

Tvůrce Jess Brownell poznamenal, že tato řada zcela jistě nadchne spoustu lidí, kteří někdy prožili neopětovanou lásku, nebo se cítili jako smolaři. „Vůbec tě nemiluju. Bude to fungovat skvěle a bez problémů,“ zahrála si Coughlan chvíli na Penelope, o které posléze řekla: „Takže ano, najde si pár nápadníků. Některé úspěšnější než jiné, leč jeden se jí velmi zalíbí.“

Bude to některý z nových tváří? Luke Newton prozradil, že jeho největší hrozbou bude charismatický lord Delbing (Sam Phillips), který je svým způsobem geniální a kromě šlechtického titulu a bohatství má i velmi výstřední zájmy a koníčky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NOVÝ FILM S HVĚZDOU OPPENHEIMERA: CILLIAN MURPHY SE VRACÍ NA NETFLIX V PSYCHOLOGICKÉM DRAMATU JEHOŽ PŘEDLOHA HO ROZPLAKALA

Třetí řada se však nebude zabývat jen láskou, ale i přátelstvím. Fanoušky seriálu určitě zajímá, zda se Penelope usmíří se svou nejlepší kamarádkou Eloise (Claudia Jessie). Ta se od ní odvrátila, když zjistila, že je tajemnou lady Whistledown.

„Jsou tak mladé. Vždycky se snažím připomínat si, jak jsou mladé. Eloise pochází z opravdu dobré rodiny, má skvělé zázemí a je velmi dobře vychovaná. Ale tohle je velká rána. A s ohledem na věk obou dívek, se zdá vskutku převeliká,“ vysvětlila situaci Jessie. Je tedy jasné, že se máme opravdu na co těšit.

Jak je v současné době na Netflixu zvykem, bude 3. řada seriálu Bridgertonovi rozdělena na 2. části. První bude mít premiéru 16. května a druhá 13. června.

Zdroj: Deadline, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.