Nejhorší natáčení, co jsem zažila, zavzpomínala na hit Kancl hvězda Padesáti odstínů Dakota Johnson

Tereza Pulgretová
Foto: NBC/Peacock

Známá herečka Dakota Johnson si letos pro diváky kromě valentýnské nadílky v podobě očekávaného akčňáku Madam Web připravila i další překvapení. V talkshow u Setha Meyerse se totiž rozpovídala nejen o této žhavé novince, moderátorovi také sdělila své pocity z natáčení populárního seriálu Kancl. 

Americká verze legendárního sitcomu Kancl patří k nejoblíbenějším komediálním kouskům v televizní historii. Skalní fanoušci znají nazpaměť všechny vtipy i hlášky, milují a zároveň nenávidí otravného šéfa Michaela Scotta a smějí se u každého memu, který na ně na internetu vyskočí. I přesto možná nejspíš mnohým z nich nedošlo, že mezi herci se v poslední řadě seriálu objevila hvězda filmů Padesát odstínů.

Dakota Johnson se o svých zkušenostech z placu Kanclu podělila v talkshow Late Night se Sethem Meyersem, kterou navštívila kvůli nové Sony marvelovce Madam Web. Pavoučí hrdinky, které ztvární společně se Sydney Sweeney, Celeste O’Connor a Isabel Merced, diváci uvidí v kinech už na Valentýna. Do té doby můžou přemýšlet o hereččině prohlášení ke slavnému sitcomu.

ČTĚTE TAKÉ: HVĚZDA TRILOGIE PADESÁT ODSTÍNŮ PODSTOUPILA PROTIALKOHOLNÍ LÉČENÍ. DNES SLAVÍ 32. NAROZENINY

„Upřímně to bylo nejhorší natáčení, co jsem zažila,“ začala Johnson se smíchem ve tváři. Z jejího vyprávění bylo znát, že patřila k hojné fanouškovské základně tohoto mockumentu a proto byla z nabídky nadšená. Roli měla pouze ve finální epizodě celé show jako účetní, kterou si postava Dwighta Schrutea najme, aby nahradila Kevina.

„Když se zeptali, samozřejmě jsem řekla ano. Myslela jsem si, že to zabere tak den a půl. Nakonec jsem tím strávila dva týdny a stejně mě v tom dílu skoro nevidíte,“ vysvětlila a dodala, že atmosféra, do které přišla, byla trochu zvláštní. Někteří kolegové podle ní byli smutní, že to vše končí a navíc byli zvyklí na dynamiku, kterou si za deset let práce vytvořili.

PSALI JSME: KANCL: TRAPNÝ A ZÁROVEŇ ÚSPĚŠNÝ SERIÁL I PO LETECH HÝBE INTERNETEM

„Byli tam lidé, kteří spolu nemluvili. A pak jsem přišla já, extrémně nadšená a nikdo se mnou nechtěl mluvit. Nikoho jsem nezajímala. Prostě jsem stála v pozadí všech scén a předstírala, že něco faxuju,“ zažertovala. Podle Meyerse to ale bylo jedno nejvíc uvěřitelných faxování, které kdy viděl.

Zdroje: YouTube, ČSFD, Entertainment Weekly, Esquire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.