Britský herec Rupert Evans ztvární v druhé řadě Bridgertonových postavu Edmunda, zesnulého otce rodiny

Eva Lenská
Foto: CW Television Network

Rupert Evans, kterého můžeme znát ze seriálu Charmed, si ve druhé řadě seriálu Bridgertonovi zahraje zesnulého Edmunda Bridgertona. Poté, co byla tato informace oznámena v médiích přiznal, že se těší na vstup do klanu Bridgertonů.

Ruper Evans je pětačtyřicetiletý britský herec, který se kromě seriálu Charmed objevil i ve filmech Americká idyla a Noční incident. Nyní ho čeká důležitá role otce sourozenců Bridgertonových. 

Fanoušci seriálu vědí, že otec rodiny a milující manžel Violet Bridgertonové zemřel na alergickou reakci na včelí bodnutí. V první řadě se sice neukázal, ve druhé však bude mít dost prostoru ve formě flashbacků. Muž, který byl milujícím otcem i manželem, své děti velice ovlivnil. Daphne například inspiroval láskyplný vztah Edmunda a její matky Violet k tomu, aby se provdala z lásky a ne pro peníze.

Druhá série seriálu Bridgertonovi, která se v současné době natáčí v Londýně, se zaměřuje na Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey), který hledá pravou lásku tak, jak je to popsáno v knize Vikomt, který mě miloval od Julie Quinnové. 

Edmundova smrt ve věku 38 let měla na nejstaršího syna Anthonyho hluboký dopad, neboť se musel stát vikomtem a hlavou rodiny v pouhých 18 letech. Tyto povinnosti bohužel zapříčinily jeho neschopnost se usadit a najít vhodnou partnerku, tudíž se zdá, že to s ním Kate Sharma (Simone Ashley), hlavní hrdinka druhé řady, nebude mít jednoduché.

Pokud se v seriálu objeví mladý Edmund, pak se možná dočkáme i mladé Violet, což však potvrzeno nebylo. Zatím se můžeme těšit na to, jak si sympatický herec Ruper Evans s rolí Edmunda Bridgertona poradí.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.