3. řada seriálu Bridgertonovi už se blíží. Netflix na ni láká novou roztomilou upoutávkou

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Také už se nemůžete dočkat premiéry 3. řady romantického seriálu Bridgertonovi (Bridgerton)? V tom případě vás možná potěší krátká, ale velmi výstižná, upoutávka. Chemie mezi hlavními postavami bude vskutku jiskřivá. Co tedy ještě očekávat? Pojďme se na to podívat.

Romantiky není nikdy dost a flirtování také ne. Ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi se bude autorka tajných a skandálních listů Penelope Featherington (Nicola Coughlan) učit umění svádění. Dle ukázky je vidět, jak jí to jde. Colin (Luke Newton) se evidentně v této dívce spletl, když ji doposud považoval jen za kamarádku. To bývá pro diváka vždycky zábavné: když se z přátel, a někdy i nepřátel, stávají milenci. Z 2. řady ostatně víme, že Penelope má právo se na Colina zlobit. Důležité je však také přátelství mezi ženami, takže jsme určitě zvědaví, zda se Penelope usmíří se svou nejlepší kamarádkou Eloise (Claudia Jessie).

Naši hrdinové se ovšem i trochu změnili. Nicola Coughlan před časem prozradila, že jí maskérky vylepšily paruku, aby vypadala dospěleji a přitažlivěji. Z Colina se zase stal uhlazený švihák, který vůbec nezaostává za svými bratry Anthonym (Jonathan Bailey) a Benedictem (Luke Thompson).

ČTĚTE TAKÉ: HVĚZDU KORUNY CLAIRE FOY NAŠTVALA PLATOVÁ NEROVNOST. JEJÍ HNĚV POMOHL I DALŠÍM HEREČKÁM

O čem bude 3. řada Bridgertonových

Penelope se po zklamání, které zažila na plese, oprostí od lásky ke Colinovi a rozhodne se, že si najde manžela, nejlépe takového, který jí poskytne dostatek nezávislosti, aby mohla pokračovat ve svém dvojím životě, daleko od své matky a sester. Bohužel jí chybí sebevědomí a její pokusy ulovit vhodného chotě selhávají.

Mezitím se Colin vrátí z cest a je šarmantnější i kurážnější než dříve. Je však sklíčený, když zjistí, že Penelope, jediná osoba, která ho vždy brala takového, jaký je, vůči němu ochladla. Jelikož touží získat zpět její přátelství, nabídne jí, že jí pomůže nabýt sebevědomí, aby se vdala ještě tuto sezónu. Když však jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, musí si odpovědět na otázku, zda jsou jeho city k ní skutečně jen přátelské, nebo je za tím něco víc.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: TVŮRCI BRIDGERTONOVÝCH VYSVĚTLILI, PROČ ZAMĚNILI POŘADÍ KNIH A PŘESKOČILI BENEDICTŮV PŘÍBĚH

Nové tváře

Ve 3. řadě uvidíme mnoho starých známých tváří, nicméně se můžeme těšit i na tři nové postavy. Britský herec Daniel Francis ztvární šarmantního Marcuse Andersona, který přitahuje pozornost místní smetánky, zejména dam. James Phoon, jenž má východoasijské i britské kořeny, bude hrát Harryho Dankwortha, který sice postrádá vtip, ale vynahrazuje to šviháckým vzhledem. Sam Phillips, známý ze seriálu Koruna, se promění v lorda Delbinga, který je svým způsobem geniální a kromě šlechtického titulu a bohatství má i velmi výstřední zájmy a koníčky.

Jak je v současné době na Netflixu zvykem, bude 3. řada seriálu Bridgertonovi rozdělena na 2. části. První bude mít premiéru 16. května a druhá 13. června.

Zdroj: Netflix, Tudum, Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.