Chcete vidět moderní hiphopovou adaptaci Romea a Julie? V tom případě si pusťte Honey 3: Tanec v krvi

Eva Lenská
Foto: Universal Pictures Germany

Taneční filmy jsou oblíbené nejen mezi diváky z řad náctiletých. Pokud dokážou zaujmout dobrým scénářem, chytlavou hudbou a štědrou dávkou romantiky, zaujmou i dospělé. Brzy bude na Netflixu dostupný snímek Honey 3: Tanec v krvi, tak se mu podíváme na zoubek.

Američanka Melea Martin (Cassie Ventura) studuje na prestižní taneční škole v Kapském městě. Se svou láskou Erikem Wildwoodem (Kenny Wormald) chce jako závěrečnou práci prezentovat moderní hiphopovou adaptaci Romea a Julie, aby uctila památku své zesnulé matky.

Foto: Universal Pictures Germany

Její sny se však rozplynou, když jí skončí stipendium a ona není schopna zaplatit školné. Tudíž je nucena ze školy odejít. Nakonec to nevzdá. Odhodlaná naplnit svůj osud se rozhodne pronajmout si krachující divadlo a přesvědčit komunitu, aby podpořila její uměleckou a jedinečnou vizi. Naštěstí má po boku kamarádku z dětství Nadine (Dena Kaplanová) a spolužáka Lasera (Bobby Lockwood).

Je tu však i nadaná a zatvrzelá soupeřka Ishani Magona (Sibo Mlambo), která se vzpamatovává ze ztráty bratra, a fakt, že vášně a milostné konflikty, které panovaly mezi Monteky a Kapulety, nejsou cizí ani současné mládeži. Podaří se tedy hrdince nakonec uspět a ohromit svým vystoupením celé město?

Snímek, který je nenavazujícím pokračováním filmů Honey a Honey 2, natočil v roce 2016 Bille Woodruff podle scénáře Catherine Cyran. Na Netflixu si ho budeme moci pustit 16. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.