Na Netflix se řítí tajemný dramatický seriál, ve kterém obyčejný muž začne dostávat zprávy předpovídající budoucnost

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Turecké seriály se stávají čím dál tím populárnějšími. Na vlně tohoto úspěchu se streamovací gigant rozhodl zahájit rok novým dramatickým seriálem Kübra, ve kterém hlavní postavu ztvární hvězda hitu Šikovný krejčí. Novinka má velký potenciál zařadit se mezi nejlepší turecké kousky umístěné na Netflixu.

Od loňského roku září Çağatay Ulusoy v seriálu Šikovný krejčí, který přestože dosahuje na Kinoboxu průměrného hodnocení 66 %, jeho jednotlivé řady se dokázaly na Netflixu probojovat do TOP 10. Není proto divu, že streamer za pár dní uvede nejenom další turecký kousek, ale své herecké umění v něm opět předvede dámami oblíbený herec.

Dramatický seriál Kübra nás zavede do zapadlých uliček Istanbulu, kde se Gökhan snaží dát svůj život dohromady, aby se mohl oženit se ženou, kterou miluje. Jeho obyčejný život se však obrátí vzhůru nohama poté, co začne na platformě Jsi jiný! dostávat tajemné zprávy od uživatele Kübra. Zpočátku Gökhan zprávy ignoruje, ale postupem času pochopí jejich význam a kromě toho zjistí, kdo mu je vlastně posílá. Tajemná osoba mu nejenom poskytuje informace o věcech, o kterých nikdo neví, ale zároveň ho varuje před nečekanými událostmi.

Když poselství vycházející ze zpráv přijme, vydá se uprostřed zástupu nepřátel a příznivců na nelehkou cestu a účastní se řady konfliktů, které vnímá jako válku mezi světlem a temnotou.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMOVÝ LEDEN NA NETFLIXU: NECHYBÍ DYSTOPICKÁ VIZE BUDOUCNOSTI, KATASTROFICKÝ THRILLER PODLE SKUTEČNOSTI NEBO LOUPEŽ LETADLA

V tureckém dramatickém seriálu si dále zahrají Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malboram, Nazan Kesal, Aytek Şayan, Ahmet Mümtaz Taylan a Cihan Talay.

Netflix novinku Kübra uvede 18. ledna.

Zdroje: Netflix, Box Office Turkiye, TODAY.it, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 66 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.