Jenna Ortega alias Wednesday radikálně změnila účes a provokuje svými gotickými outfity

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Hvězda seriálu Wednesday Jenna Ortega se stala novodobou královnou gotické módy, kterou si po natočení úspěšného seriálu osvojila. Nyní také změnila účes, který dal jejímu gotickému stylu dodatečný nádech punku.

Po té, co Netflix vydal seriál Wednesday, se dvacetiletá herečka Jenna Ortega stala hvězdou. Aktuálně je asi tou nejgooglenější mladou herečkou vůbec, múzou znovuoživených gotických módních fantazií a také virální taneční choreografkou na TikToku (ano, choreografie ze seriálu je její vlastní).

Nyní se zdá, že se Jenna Ortega přizpůsobuje stylu Wednesday Addams a dělá z něj svůj vlastní. Její stylista Enrique Melendez na svém instagramovém účtu zveřejnil fotografii s dalším celočerným outfitem, kterým se určitě mnoho žen inspiruje. Zdá se, že si tento styl herečka zamilovala.

Co si ale herečka neosvojila, jsou copánky, které nosí Wednesday. V Tonight with Jimmy Fallon překvapila novým účesem na ramena s velkým množstvím vrstev a mega ofinou, který dal jejímu gotickému stylu dodatečný nádech punku. I pro tuto show zvolila stylový outfit, do kterého zakomponovala aktuálně velice trendy průhledné prvky. Všemu dodal šťávu velký bílý límec s kravatou.

Zdroje: Autorka článku, Instagram/David Stanwell, Instagram/Enrique Melendez

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.