Nový seriál na Netflixu ukáže, jak chytře bojovat s nedostatkem místa v bytě. Objeví prostor tam, kde byste ho vůbec nečekali

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Jste připraveni provést doma nějaké změny? Marně bojujete s prostorem a není ve vašich možnostech přestěhovat se do většího? Právě pro vás Netflix uvede svůj nejnovější seriál Nafukovací dům (Hack My Home), ve kterém vám tým zkušených odborníku ukáže, že prostor není jen o metrech čtverečních.

V osmi epizodách nejnovějšího seriálu Nafukovací dům budou představeny rodiny, které všechny pojí jeden společný problém. Ve svých domovech nutně potřebují více prostoru. Nemohou nebo nechtějí se stěhovat ani utrácet šílené peníze za modernizaci jejich domovů. Přestože to zní nereálně, i z mála se dá vykouzlit něco kouzelného a zároveň praktického.

V řešení jejich společného problému jim pomůže tým zkušených odborníků, mezi které paří Mikel Welch (design), Brooks Atwood (inovace), Ati Williams (výstavba) a Jessica Banks (inženýrství). Tito guru v oblasti renovace a designu domů svými kreativními nápady předvedou, že každičký čtvereční centimetr může být maximálně využit. Přeplněné prostory svými vychytralými úložnými řešeními promění v něco, co jste nečekali. Budete překvapeni, čeho všeho lze dosáhnout v rámci stávajících hranic vašeho domu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Domov snů na počkání: Nechte si zrekonstruovat a kompletně proměnit dům za pouhých 12 hodin

Brooks Atwood v rozhovoru pro Insider zmínil, že Nafukovací dům divákům ukáže, jak vlastně inovace fungují. „Představte si postel, která vylézá ze stropu… jen tak mimochodem!“ Designer Mikel Welch převzal slovo a dodal: „Tohle není další předvídatelný pořad o úpravě domácnosti. Máme nábytek, který se vysouvá ze stropu, skryté domácí kanceláře ve stylu speakeasy a mnoho dalšího!“

Zkušený tým se bude rodinám snažit ukázat, že nejde jen o metry čtvereční, ale i krychlové. Jejich úkolem bude znovuobjevit prostor tak, jak bychom vůbec nečekali. Vedle řešení problémů rodin bude tým zároveň uzavírat sázky o to, kolik prostoru navíc dokáže v jednotlivých místnostech vykouzlit.

Premiéra Nafukovacího domu je na Netflixu stanovena na 7. července.


Zdroje: Netflix, Insider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.