Třetí řada Bridgertonových klepe na dveře: Představitelka Penelope prozradila několik pikantností z natáčení

Eva Lenská
Foto: Netflix

Hvězda seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) Nicola Coughlan přiznala, že už se nemůže dočkat nové řady, která se bude soustředit na románek Penelope a Colina. Také prozradila pár pikantností z natáčení a nevynechala ani otázku žhavých scén. Bylo-li jejím cílem diváky navnadit, tak se to rozhodně povedlo.

Třetí řada Bridgertonových už klepe na dveře a nikdo se na návrat oblíbeného dobového seriálu netěší víc než Nicola Coughlan, irská herečka, která hraje okouzlující Penelope Featherington. Má své tajemství a líbí se jí Colin (Luke Newton), jenže ten její city neopětuje. Ačkoli ji tento nemilý fakt na konci 2. řady zdrtil, nemá v plánu se vzdát.

Během rozhovoru s Virgin Media Television pochválila nekonečnou trpělivost fanoušků, kteří doufali, že seriál uvidí ještě letos. „Jste nedočkaví, ale ani netušíte, jak moc se dočkat nemůžu já. Na seriál se moc těším. V roce 2024 konečně vyjde a já mohu říci, že jde o jeden z nejlepších zážitků, jaké mám,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: KMOTRA BRZY OVLÁDNE NETFLIX. V DRAMATU OD TVŮRCŮ NARCOS PODLE SKUTEČNÝCH UDÁLOSTÍ SE SOFÍA VERGARA STANE KRÁLOVNOU KOKAINU

Foto: Laurence Cendrowicz/Netflix

„Luke Newton hraje Colina, ke kterému chovám milostné city, a je opravdu úžasný. Jak vidíte z fotografií, vylepšili mi paruku, což mě opravdu potěšilo,“ velebila kolegu a vtipkovala.

Co nám nová řada přinese a bude v něčem jiná? „Tato řada je opravdu vtipná, velmi romantická, zakomponovali do ní spoustu romantických prvků a opět to není seriál, na který byste se podívali s celou rodinou. To si můžete vyložit, jak chcete,“ pokračovala v lákání na seriál herečka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: ČEŠI NATOČILI DALŠÍHO ADEPTA NA PROPADÁK ROKU. NA FILMU PODLE BESTSELLERU JANY BERNÁŠKOVÉ NENECHALI DIVÁCI ANI KRITICI NIT SUCHOU

Foto: Liam Daniel/Netflix

Bez erotických scén by to však nebylo ono. První řada s nimi nešetřila, nicméně druhá byla o dost skoupější. Ve třetí ale rozhodně chybět nebudou. Jak se s nimi Nicola popasovala? „Bylo to hrozné! Jsem Irka a každá Irka by se u takových scén cítila jako napůl umrtvená. Namítala jsem, že nemůžu,“ líčila pobaveně.

„Pak jsem si řekla, že je to moje práce, tak bych si na to měla zvyknout. Naštěstí jsem měla skvělého partnera. Bylo to sice šílené, ale také opravdu osvobozující, upřímně jsem si zamilovala každou vteřinu. Jen už chci, aby to lidé viděli! Teď je to blíž než kdykoli předtím,“ doplnila na závěr.

Třetí řada Bridgertonových vyjde na Netflixu příští rok. Věříme, že brzy. Určitě vás budeme informovat.

Zdroje: Hello!, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.