Okouzlující démon i romance meteorologa a fotografky na ostrově Jeju: Na Netflix míří další K-Drama novinky

Eva Lenská
Foto: SBS

Netflix nezapomíná na fanoušky jihokorejských seriálů a tentokrát se naladil na romantickou notu. Seriály Okouzlující démon a Návrat do Samdal-ri však nejsou jen o lásce. V obou z nich jeden z hrdinů o něco důležitého přijde a touží to získat zpět. A v obou hrají hvězdy. Vrátí se nám staří známí Song Kang ze Sladkého domova a Ji Chang Wook z Melodie kouzel.

Okouzlující démon (My Demon)

Do Do Hee (Kim You Jung) je nástupkyní Future Group. Je chladná a arogantní a vůbec nikomu nedůvěřuje. K lásce se staví cynicky. Jenže pak pozná zvláštního a velmi charismatického muže jménem Jung Gu Won (Song Kang) a uzavře s ním dohodnuté manželství. Koho si to ale vlastně vzala?

Gu Won je démon. Může žít věčně díky tomu, že uzavírá nebezpečné, ale lákavé dohody s lidmi, kteří snášejí pekelný život. Na lidi se dívá svrchu a už 200 let se po tomto světě prohání jako dravý predátor. Když se zaplete s Do Do Hee, náhle ztratí svou moc. Zpět ji může získat, jen když bude tuto ženu chránit. Nicméně nepočítá s romantickými city, které mezi nimi začnou kvést.

Seriál Okouzlující démon bude Netflix vysílat po jednotlivých epizodách od 24. listopadu.

ČTĚTE TAKÉ: NETFLIX ODHALIL HOROROVOU PODÍVANOU ODEHRÁVAJÍCÍ SE ZA JAPONSKÉ KOLONIÁLNÍ NADVLÁDY. JE PLNÁ PŘÍŠER, NEBEZPEČÍ I AKCE

Návrat do Samdal-ri (Welcome to Samdal-ri)

Jo Yong Pil (Ji Chang Wook) se narodil a vyrůstal v Samdal-ri na ostrově Jeju. Má své rodiště velmi rád a ochotně pomáhá místním letitým lidem. Pracuje jako meteorolog a je známý jako člověk, který neumí držet jazyk za zuby. Když si myslí, že má pravdu, nebojí se svůj názor vyjádřit ani nadřízeným. Práci meteorologa si vybral proto, že mu kvůli nesprávné předpovědi počasí zemřela matka, která byla potápěčkou.

Jo Sam Dal je slavná fotografka, která v Soulu pracuje pod pseudonymem Jo Eun Hye. Na vrchol se dostala poté, co osm let pracovala jako asistentka v oblasti módy. Když kvůli jedné události přijde o kariéru, zhroutí se jí celý svět. Vrátí se domů do Samdal-ri, do místa, ze kterého vždycky chtěla utéct. Po letech se setká se svým kamarádem z dětství, jímž je samozřejmě Yong Pil. Zahoří mezi nimi láska?

Seriál Návrat do Samdal-ri bude Netflix vysílat po jednotlivých epizodách od 2. prosince.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NEJLEPŠÍ SCI-FI NETFLIXU BUDE NEČEKANĚ POKRAČOVAT. SERIÁL BLACK MIRROR DOSTAL ZELENOU PRO 7. ŘADU

Zdroj: What’s on Netflix, Asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.