Nejlepší sci-fi Netflixu bude nečekaně pokračovat. Seriál Black Mirror dostal zelenou pro 7. řadu

Foto: Nick Wall/Netflix © 2023.

Netflix po dlouhých čtyřech letech letos v létě vydal pokračování svého nejoblíbenějšího sci-fi seriálu Black Mirror (Černé zrcadlo). Šestá řada zabodovala, a tak není divu, že si mnoho diváků kladlo otázku, zda bude i sedmá. Na to konečně známe odpověď!

Šestá série Black Mirror, na kterou příznivci tohoto sci-fi čekali celé čtyři roky, měla nakonec premiéru letos v červnu. Hvězdou této řady byl Aaron Paul, kterého mnozí znají ze seriálu Perníkový táta (Breaking Bad), ale také Salma Hayek, která zazářila v prvním díle Joan je hrozná. Ten patří rozhodně mezi ty nejlepší, které zatím poslední řada nabídla. Šestá řada okamžitě po vydání vylétla na vrchol TOP 10 nejsledovanějších seriálů Netflixu v 92 zemích.

Podle magazínu Deadline se nyní sci-fi seriál Charlieho Brookera vrátí na Netflix se sedmou řadou. Čekat čtyři roky jako mezi pátou a šestou řadou snad ale nebudeme tentokrát muset. Plány o přibližném datu uvedení však zatím nebyly zveřejněny.

Temně satirická antologická série, která se většinou odehrává v dystopiích blízké budoucnosti, prošla od svého uvedení na britském Channel 4 v roce 2011 mnoha iteracemi a byl jí navýšen rozpočet, když si ji vzal v roce 2016 na paškál Netflix.

Zdroje: Deadline, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.