Zvrat za zvratem a emocionální horská dráha: Na Netflix dorazí další napínavý krimi thriller, který vám nedá spát, dokud ho nedokoukáte

Foto: Netflix

Spisovatel Harlan Coben je pánem napětí. Mluví za něj nejen jeho knihy, ale také krimi seriály na Netflixu, které jsou podle nich natočeny. Nedají vám spát, dokud je nedokoukáte až do konce. Po hitech jako Cizinec, Drž se blízko nebo Temné lesy se do sbírky streamovací platformy přidá další kousek – Fool Me Once.

Osm šedesátiminutových epizod Fool Me Once sleduje Mayu Stern (Michelle Keegan), která se snaží vyrovnat s brutální vraždou svého manžela Joea (Richard Armitage). Ale když Maya nainstaluje chůvičku, aby dohlížela na svou malou dceru, je v šoku. Ve svém domě totiž uvidí muže, kterého poznává – manžela, o kterém si myslela, že je mrtvý.

Detektiv Sami Kierce (Adeel Akhtar) vede vyšetřování vraždy Joeovy smrti a zároveň se potýká se svými vlastními tajemstvími. Mezitím se Mayina neteř a synovec Abby a Daniel snaží najít pravdu o vraždě své matky, ke které došlo před několika měsíci. Souvisí spolu oba případy?

ČTĚTE TAKÉ: 7 mysteriózních krimi seriálů podle knih Harlana Cobena, ze kterých vám půjde mráz po zádech

Richard Armitage v seriálu Cizinec.

Fool Me Once sleduje všechny postavy při napínavé honbě za pravdou, která odhalí šokující tajemství a navždy změní jejich životy. Jak je u Harlana Cobena zvykem, můžeme se těšit na pořádnou dávku napětí a propletence, díky kterým budeme jistě i tentokrát sledovat celý příběh až do konce aniž bychom se vůbec ve své fantazii dokázali přiblížit rozuzlení.

Příběh založený na Cobenově bestselleru z roku 2016 se bude odehrávat ve Spojeném království. Natáčení začalo v únoru v Manchesteru a na severozápadě Anglie. Fool Me Once je součástí Cobenovy dohody s Netflixem na 14 sérií podle jeho knih.

TAKÉ JSME PSALI: Drž se blízko: První thriller, kde možná budete fandit sériovému vrahovi

„Harlanovy knihy jsou vypravěčské geniální a je skvělé být znovu pověřen přinášením jeho poutavých životních příběhů. Jako vždy u našich thrillerů očekávejte zvrat za zvratem a emocionální horskou dráhu. Navíc, herecké obsazení je fenomenální – diváci si přijdou na své,” uvádí v tiskových materiálech Netflixu scenárista Danny Brocklehurst.

„Je to šokující příběh o tom, jak mají tajemství a podvod moc sblížit lidi a zároveň je od sebe odtrhnout. Nemůžu se dočkat, až uvidím, jak moje vysněné obsazení přivede tyto postavy k životu,“ řekl Coben pro magazín Woman And Home.

Napínavý thriller na Netflix dorazí někdy v roce 2024. Přesné datum není zatím známo.

Zdroje: Netflix, Woman And Home

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.