V porodnici jim omylem vyměnili děti. Jak to vypadá, když se je matky rozhodnou vychovávat společně?

Foto: Netflix/Laura May

Jedním z nejpřekvapivějších seriálů roku 2021 se zatím stal sitkom Druhá matka (Daughter From Another Mother) o vyměněných dětech, v mexickém originálu jako Madre Solo hay Dos.

V seriálu Druhá matka se v hlavních rolích objevují Ana (Ludwika Paleta) a Mariana (Paulina Goto). Obě ženy mají původně společné jen jediné – porodnici, kde se narodily jejich dcery. Tedy až do chvíle, kdy si uvědomí, že jejich děti byly po narození, kvůli chybě zdravotní sestry, vyměněny.

Foto: Netflix/Laura May

Jakmile to po čtyřech měsících zjistí, rozhodnou se spojit své rodiny do jedné a vychovávat obě děti společně. To ale nebude příliš jednoduché. V devíti epizodách se řeší rodinné vztahy, rodičovství, sexualita, nevěra, sexismus na pracovišti a nejrůznější emocionální dramata.

Ana je podnikatelka, která má dvě další dospívající děti. Je vdaná za Juana Carlose (Martín Altomaro), podivína, který má přísná pravidla téměř pro všechno, včetně toho, jak dlouho se může dítě každý den mazlit.

Foto: Netflix/Laura May

Mariana je naopak svobodná matka teprve s prvním dítětem, Kromě toho má napjaté vztahy se svou matkou (Liz Gallardo). S otcem své dcery Pablem (Javier Ponce) se rozešla a teď randí s dívkou Elenou (Oka Ginere).

Konec první řady byl poněkud komplikovaný, a tak se diváci samozřejmě už ptají, zda Netflix plánuje pokračování. Ten se k tomu ale zatím ještě nevyjádřil. Obvykle zjišťuje popularitu seriálu mezi diváky několik měsíců, než dá pokračování zelenou. Ovšem vzhledem k okamžité popularitě seriálu v Americe je velmi pravděpodobné, že si Netflix pokračování mexického seriálu objedná.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.