Drž se blízko: První thriller, kde možná budete fandit sériovému vrahovi

Foto: James Stack / Netflix

Netflix a autor tajemných románů a thrillerů Harlan Coben se znovu spojili, aby fanouškům přinesli další napínavý seriál, který stojí za to. Drž se blízko (Stay Close) je na streamovací platformě od posledního dne roku a na ČSFD si vysloužil zatím hodnocení 68 %.

Minisérie Drž se blízko je založena na Harlanově nejprodávanějším psychologickém thrilleru z roku 2012 se stejným názvem. Sleduje Megan Pierceu (Cush Jumbo) – ženu, která zdánlivě žije idylický rodinný život se svým snoubencem Davem a jejich třemi dětmi.

Foto: Netflix

Její svět se ale brzy začne hroutit jako domeček z karet, když ji začne dohánět její minulost. Tu jí připomene dávná přítelkyně Lorraine. Ta také přijde s tím, že viděla někoho, o kom si Megan myslela, že je už dávno mrtvý. Teď jí nedá spát.

Megan se vše začne vymykat z ruky ještě víc, když se začínají objevovat „staří známí“. Navíc se brzy stane vražda a pohřešuje se člověk. Jeden z mnoha, který v této oblasti zmizel. Mohou spolu ale nějak případy souviset?

Vše je poměrně propletené a zdá se, že každá z postav v seriálu něco tají. Rozuzlení na konci je ale velmi překvapivé. Víc vám ale nebudeme prozrazovat. Snad jen to, že jde o pořádně napínavý a zajímavě propletený thriller s nečekaným koncem. První díl se může zdát trošku slabší, ale když se vše rozjede, budete muset koukat až do konce. Ostatně, podívejte se sami.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.