Surové sci-fi pokračuje. Druhá série světového japonského megahitu je brutálnější než ta první

Petr Stoško
Foto: Netflix / Kumiko Tsuchiya

Je tomu už celé dva roky, co vyšla první série japonské adaptace slavné mangy Alice in Borderland od mangaky Haro Asoy. Krutá hra o přežití, v níž jsou zvolení lidé hozeni do nelítostného světa her se vrací zpátky s druhou sérií.

Po hodně šíleném konci první série, kdy několik stovek hráčů proměnilo pláž v krvavou potopu a naprostá anarchie pohltila úplně všechny hráče, se posouváme pomalu dále. Arisu, Usagi a Chishiya se pouštějí do dalších vražedných her, které jsou stále obtížnější. Čím vyšší karta, tím smrtonosnější riziko.

V další hře si musí Arisu a ostatní poradit s hrou pikového krále, jehož arénou je celé město. Nebezpečnější hře naši hrdinové ještě nečelili … a to ještě není všemu konec. Netflix se totiž vytasil s další šílenou sérií, ve které jde o holé přežití. Nové díly následují první sérii, která slavila úspěch před dvěma roky. I současná čísla vykazují velký divácký ohlas.

V hlavních rolích se vrací hvězdný Kento Yamazaki jako Arisa, Tao Tsuchiya v roli Usagi a nechybí ani u diváků oblíbený Nijiro Murakami v roli Chishiya.

Druhou sérii akční podívané Alice in Borderland můžeme na Netflixu vidět i s českým dabingem.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Nicky Není

    Je to mrtě popici ale ten konec stal fakt za hovno upřímně

  2. Petr Svoboda

    Je to pecka jaxviň