Všimli jste si ho? Hvězda Hry o trůny je ve čtvrté řadě Sexuální výchovy k nepoznání

Foto: Macall B. Polay/HBO

Sexuální výchova (Sex Education) má impozantní obsazení. K němu se v poslední řadě připojil například i Dan Levy nebo hvězda Hry o trůny (Game of Thrones) Jack Gleeson. Zdá se však, že si ho většina diváků ani nevšimla. A co vy?

V poslední řadě seriálu Sexuální výchova se objevuje mnoha nových postav. Mezi nimi také herec Jack Gleeson, kterého znají mnozí diváci především jako krále Joffreyho BaratheonaHry o trůny. Herec v komediálním seriálu Netflixu ztvárnil roli Dodgyho Moa, přítele Seana, problémového bratra Maeve Wiley.

Jednatřicetiletý irský herec je důkazem toho, co s mužským vzhledem dokáže udělat knír a nová barva vlasů. V Sexuální výchově vypadá jeho postava hodně odlišně od té, kterou ztvárnil ve fantasy dramatu HBO.

Objevili se i diváci, kteří si herce ve čtvrté řadě Sexuální výchovy, která aktuálně vyšla na Netflixu, všimli. Přece jen se ale ujišťovali v komentářích na sociálních sítích, protože si nebyli jití, zda je to opravdu on.

ČTĚTE TAKÉ: Recenze: Nadržená teenagerská komedie konečně dosáhla vyvrcholení. Sexuální výchova je nejlepší seriál, který si teď můžete pustit

Herec Jack Gleeson jako Dodgy Mo v seriálu Sexuální výchova.
Foto: Netflix

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.